mitidj2008 Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 unde pot gasi un modul de amplificare stereo ca asta: era o statie stereo de 300W/4 ohmi cred ca si mai putin. are un traf de 42V_0_42Vx2 si pe modulu de amplificare avea 2 sigurante de 4A. amplificatoru avea 2 perechi de finali toshiba clasicele 2sa1943/2sc5200 mai erau locuri libere pe canal si eu am mai pus 2 de erau 4 pe canal. dupa aia mi sa ars. asta pentru ca nu iam reglat curentu de mers in gol asta zik ca a fost greseala mea. si tot asa. am schimbat tranzisotri o data mii a ars. apoi am aflat ca avea 2 rezistente de 2W arse ce ducea la arderea finaliilor. le am schimbat. si a mers o perioada buna. dupa aia a inceput ssa imi aprinda ledu clip si sa dea o putere de vreo 3W. scadea tensiuna pe cei 2 mici tranzistori de la 15V la 5-6V limita banuesc. avea fite cand mergea cand nu. mam enerve si la desfintat. nu stiu daca sar mai putra face ceva. si caut un modul stereo cu tot cu protectii cu limitare daca se poate macar modulustereo. credeti ca exista. acum am cutia lui cu aluminiu de racire cu traf punte redresoare. conectica. si as vrea sa-l folosesc. pe traf scrie ceva cu 900 cred ca e 900VA nu stiu sigur. inainte ee reparatie aplificaotrul dupa reparatie functional modulu original ce ziceti sa controlez piesa cu piasa sau ce ar putea da probleme ca da clip la putere mica. sau sa iau alte module de la diy. voiam tot ala ca imi merge si panoul lui cu leduri are limiter si tot in el. acel montaj nu cred ca il mai gassc. schema unde as putea sa o gasesc. ca las reface. momentam am un fet400 momenatan dar e direct traful nu e suficent. nu imi funztioneaza ledurile nu are indicator de clip. Link to comment
Guest Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Vezi ca finalii pe care i-ai pus acolo,sint contrafacuti!De aia crapa! Link to comment
mitidj2008 Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 da am vazut. iam si zis lu ala de la magazin. au si cost 10€ unu cate nu am ars. cred ca vreo 7 8 ca sigur. dar aceasta chesti mi sa intamplat cu finali originli thosiba. astia care sant acolo sant intregi. numa ca lam scos de acolo ca ma enerva intrare in clip fara motiv. logic cu sarcina pe iesire si cu 32 de ohmi intra in protectie dece nu stiu. daca e am sa ma apuc sa il verific cum trebue da nu em chef de el. ma omor pentru nimic cand am deja 2 statii de 1U si mai usoare. si de 10 ori mai puternice ca aia. dar na, de chestia sa il fac. Link to comment
wally_gatter Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 nu il vinzi in starea actuala? Link to comment
mitidj2008 Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 nu il vinzi in starea actuala? cu totu sau doar taju final placa?? tii las vinde dar numai ca nu stau in romania din pacate Domiciliu: ITALIA Link to comment
wally_gatter Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 pe mine ma intereseaza tot , si fara etajul final ...pacat ca nu in roamanica nostra.. Link to comment
mitidj2008 Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 pe mine ma intereseaza tot , si fara etajul final ...pacat ca nu in roamanica nostra..a te inetresa cutia??? am sao refolosesc pentru kiturile lui Leco! Link to comment
mitidj2008 Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 Leco daca iau modulele tale imi dai o idee cum sa le pun in asta al meu. as putea sa folosesc acel raciotor pe care il avea statia. asa nu modifin nimik. ca al fel at trebui sa tai parte unde are legare de intrare pe borne. parte draprta. unde e raditorul. si cred ca 2 kituri nu prea ar intra. Link to comment
mitidj2008 Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 Poze cu vei folosi pe kiturile lui Leco: Traf si cutie Link to comment
Guest Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Dimensiunile radiatorului meu sint dupa cum vezi in poza, iar lungimea este de 300mm. Link to comment
mitidj2008 Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 Dimensiunile radiatorului meu sint dupa cum vezi in poza, iar lungimea este de 300mm.asta voaim sa stiu lungimeadacapoti te rog dami si dimensiunile placajului si ma apuc de maasuratsau in de placa si radiatorlaterale. aidca unde ai mufa gnd margine si radiator [attachment=1]5uelx3.jpg[/attachment]sau mai bine la pui unuu in altu si masori de la kit la kit[attachment=0]5uelx32.jpg[/attachment]daca nu te deranjez pre mult. multumsc. Link to comment
Guest Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 are exact 10,4 cm adica 104mm Link to comment
mitidj2008 Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 are exact 10,4 cm adica 104mmdeci pentru amandoua 208 ca sa arotunjez 21cm 210mm Link to comment
Recommended Posts