Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem 2+1

Guest crysty36

Recommended Posts

Guest crysty36

Va salut.Doresc sa-mi construiesc un minisistem 2+1 pentru un notebook, vreau sa folosesc 2 amplificatoare TEA 2025 - unul stereo normal si unul in punte pentru joase. Intrebarea mea este: ce filtre sa folosesc, si unde este recomandat sa le instalez: inainte de circuite sau dupa?Eu am gasit un filtru, dar nu stiu cit este de bun in configurarea mea. Sau sa folosesc filtru cu condesator pentru joase -2micro nepolarizat?Ce ma sfatuiti?

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dj_Dog

2

• Sharky

1

• remus68

1

Top Posters In This Topic

is bune, dar schema e gresita.La bas prima celula e ok, dar a doua tre sa fie 10k si 15nF, iar la inalte prima 680n si 2.2k si a doua 68n si 22k, doar ca 22k mai bine nu o pui, o inlocuiesti cu impedanta de intrare a amplifului. In caz ca impedanta de intrare nu e de 22 atunci adapteaza val condului asa incat inmultita cu rezistenta sa dea aceasi valoarea ca si in etajul anterior.

Guest crysty36

Asa este,dar pentru a filtra doar aceasta frecventa pe un difuzor modest nu este bun? Nu urmaresc sa-mi danseze si stomacul,doar pentru a accentua un pic in plus joasele.

Guest crysty36

Dupa cum am scris la inceputul postului,din cele 2 amplif., unul il construiesc normal, iar unul special pentru bass.Nu pot cere prea mult de la un notebook,nu?Cel pentru bass sa aiba un filtru cit mai simplu(cu un dif. ceva mai mare, decit cele stereo),de a accentua bassul scos de primul amplif.Nu pot merge nici pe varianta de a-mi lua sistem dedicat, sint prea voluminoase, iar eu doresc ceva cit mai mic doar pentru auditia mea personala, nu si vecini, si pentru transportul intre 2 locatii diferite.