Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEMA VIDEO JVC

Guest 3VIL

Recommended Posts

Stiu ca sunt putin demodat dar avand o sumedenie de casete vhs in casa la dispozitie mi-e mult mai comod sa inregistrez serialul sau meciul de la televizor cand nu sunt acasa cu video decat cu dvd-ul (pret mai mare pe inregistrare) iar calitatea nu prea ma intereseaza, nu fac colectie de emisiuni. Sa ajungem la oile noastre.Am avut pana in vara un vhs marca Graetz-bijuterie nici o problema pana nu din cauza curentului am inteles ca s-a ars mai totul din el si l-am aruncat :( si am fost nevoit sa cumpar un alt recorder pe nume JVC model HR-J248. Spre deosebire de Graetz desi nu sunt un expert imaginea se vede foarte foarte prost. Daca ma uit la o caseta si cablul TV este in video se vede si se aude foarte rau. Pe programul TV unde este prins video se vede la fel ca si cum ar fii un bruiaj. Cineva mi-a spus ca trebuie tras in banda si ca are in spate un mic comutator. Am umblat acolo am dat si in stanga si in dreapta si nimic, se vede ca se schimba frecventa insa tot asa. Mi-e dor de Graetz :(. Help ce sa fac? Vhs pare nefolosit.

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• danb1974

1

• elmar

1

• FLORIN IORDACHE

1

• porscheg

1

Top Posters In This Topic

Cam nimic nu prea ai de facut decat sa-l folosesti asa cum e. De cand cu "economia de piata" chiar si firmele mari au renuntat la calitate. E un video care are doua CI (exagerez un pic) mult plastic si o fata comerciala. Pacat ca ai aruncat Gratz. Era tot un JVC de fapt si sigur video ca ala n-ai sa mai gasesti. L.E. (personal nu cred ca ar fi fost ireparabil acel GRATZ)

Daca are iesire audio si video, leaga-l asa la tv si nu prin cablul de antena (in ziua de azi cam greu gasesti o frecventa libera in care sa-i reglezi iesirea sa nu cada peste un post)Caz in care trebe un splitter tv ca sa bagi semnalul tv si in video si in tv

Multumesc baieti pentru raspunsuri imi sunt de folos. Am facut vrin cablul av se vede lacrima insa se aude foarte prost ca si cum ar fii alt sistem de sunet. In setarile tv-tunerului ( e pe post de televizor la care am pus un monitor) am asa ceva insa nu la AV. Ce fac?ATENTIE: bazaitul respectiv se aude pe unele canale mai tare pe unele mai incet iar pe vreo 2 deloc .Ce sa fie?Trebuie sa mentionez ca pana la mine exista un repartitor tv . Am si un dvd cu inregistrare insa la el se vede perfect si se aude la fel de perfect.

Revin cu problema ca poate ma ajuta cineva sau nu am fost destul de clar. Televizorul (tv tunerul) se vede si se aude perfect cu cablul de antena care iese din video insa cand comut pe AV (conexiunea cu cablul galben si cel rosu intre tv si video) se vede perfect insa sunetul foarte prost. De aici am tras concluzia ca nu e de la cablul tv .De la ce sa fie oare?