Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

AVETI Schema cu TDA7250 in punte de la ADELAIDA ? AD-020-V6


Recommended Posts

pls, dati un reply cu schema de la kitul asta AD_020V5_V6

de la adresa asta

 

http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=58

 

...fiindca magarii nu au mai pus-o pe site si eram curios daca corespunde cu cea din catalog...pe aia o am, dar ei au operat si ceva "modificari" si as vrea sa stiu daca sunt doar la partea de putere, sau si prin alte locuri...

Am destul de putin timp la dispozitie, deci nu prea vreau sa scot schema la cablaj...

 

Multumesc anticipat !

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Iti fac o recomandare. I-a tranzistorii finali de pe placa si foloseste-i in alta schema. Integratul TDA7250 functioneaza perfect cu tranzistori de putere mica. Cand folosesti tranzistori cu putere mare incep necazurile. Si eu am cumparat un kit de la adelaida ( ma refer la cel de 350w) si am avut numai nenorociri cu el. Am ars 6 tranzistori si am ars si doua boxe.

Poti incerca sa-i pui finalii in aceasta schema. Acum am testat-o si merge. ( am folosit finalii din schema dar trebuie sa mearga si cu finali mai mari).

 

http://www.hi-end.ro/discutii/download.php?id=168

Link to comment

Curiozitatea stiintifica sau macar ambitia inginereasca nu ma lasa sa dezmebrez montajul; prefer sa il reproiectez pe partea de curent mare...am vazut insa ca meseriasii de la Adelaida nu au citit probabil , sau nu au inteles unele specificatii din datasheet :shock: iata-le pe cele mai evidente:-Iout integrat <5mA...deci mai trebuie :lol: -R de 0.15 Ohmi :oops: NU :oops: este doar pentru limitarea curentului pe iesire , asa cum s-ar crede aparent :P de aceea reducerea ei de la 0.15 la mai putin ( in cazul meu 0.05) creeaza probleme...-defazorul cu integrat de pe intrari nu tine cont de eventualul offset al iesirilor si de ne-imperecherea finalilor asa cum ar trebui, adica de fapt asa cum se face la amplifurile proiectate din fabrica sa poata sa lucreze in punte (gen 7294)-s.a.m.d....o sa mai studiez cand mai am ceva timp, eventual si un osciloscop pe-aproape..

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines