Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

osciloscop ОМЛ-3М

Recommended Posts

Va salut ! am osciloscopul din imagine primit acum 5 ani de la un vecin cu siguranta arsa si nu detin nici o carte sau schema electrica + sonda cu cablu lipsa , va rog , daca imi poate da cineva vreo carte tehnica si o schema pentru sonda sau un indiciu de unda sa cumpar , mentionez ca functioneaza perfect (cel putin se aprinde si imi apare spotul luminos a carui pozitie o pot modifica iar baza de timp este ok ..nu prea ma descurc cu rusa ..) si nu stiu care este mufa de intrare a sondei pentru ca pe panoul frontal am 3 mufe din care una este masa , daca ma poate ajuta cineva .. va multumesc !

titlu editat de remus68

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cipi

2

• vio2007

1

• remus68

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

:aut: Posteaza tipul aparatului, scris pe capacul din spate, sau daca nu stii sa citesti ce scrie acolo (in limba rusa), posteaza o poza mai clara cu portiunea unde scrie.

Marca lui este ОМЛ-3М (OML -3M cred?!) asa cum a spus si Dl Vio2007 caruia ii multumesc pentru schema ! :smt103: Acum as avea nevoie si de una pt sonda sau daca as gasi in magazin sa cumpar o sonda cu cablu ?