Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema tv Zander FT2101

Guest yooopetre

Recommended Posts

Guest yooopetre

Problema este ca din cauza unei pene de curent tv-ul a luato razna...mai exact imaginea se deruleaza (pe orice post) de jos in sus!Mentionez ca daca intru in meniu imaginea se deruleaza lafel dar fara meniu ca sa zic asa...adica pot intra in meniu nu de deruleaza cu totul!Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat mi-ar fii de mare folos...fac aceasta intrebare in caz ca este ceva minor si nu necesita sa il duc la service sau eventual chiar tomberon!Va multumesc anticipat!

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• palcu ion

2

• matryx

1

• naebv

1

• Gicuta 46

1

Guest yooopetre

Aparatul dvs este recuperabil fara prea mari cheltuieli. Apelati la un profesionist si o sa vedeti ca nu e chir asa de negru dracu'.

Mi-ati fii de mare folos daca mi-ati spune despre ce piesa este vorba si daca o pot schimba eu...pentru ca stau cam prost cu timpul in ultima perioada si nu am timp sa il duc la un service,va multumesc!
Guest yooopetre

ar fi bine sa-ti faci putin timp,nu gred ca te poti descurca,zander-ul e un tv destul de pacatos,chiar si cu o schema in fata

Ma gandeam ca este o piesa ce o pot achizitiona si schimba eu...ms oricum!
Guest yooopetre

Schimbati jungla (daca va pricepeti o achizitionati si schimbati dv. daca nu apelati la un profesionist).

Multam mult insa nu stiu care este acea piesa....o poza m-ar ajuta f mult,ms anticipat!
  • 5 weeks later...