Guest yooopetre Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Problema este ca din cauza unei pene de curent tv-ul a luato razna...mai exact imaginea se deruleaza (pe orice post) de jos in sus!Mentionez ca daca intru in meniu imaginea se deruleaza lafel dar fara meniu ca sa zic asa...adica pot intra in meniu nu de deruleaza cu totul!Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat mi-ar fii de mare folos...fac aceasta intrebare in caz ca este ceva minor si nu necesita sa il duc la service sau eventual chiar tomberon!Va multumesc anticipat! Link to comment
Gicuta 46 Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Aparatul dvs este recuperabil fara prea mari cheltuieli. Apelati la un profesionist si o sa vedeti ca nu e chir asa de negru dracu'. Link to comment
Guest yooopetre Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Aparatul dvs este recuperabil fara prea mari cheltuieli. Apelati la un profesionist si o sa vedeti ca nu e chir asa de negru dracu'.Mi-ati fii de mare folos daca mi-ati spune despre ce piesa este vorba si daca o pot schimba eu...pentru ca stau cam prost cu timpul in ultima perioada si nu am timp sa il duc la un service,va multumesc! Link to comment
palcu ion Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 ar fi bine sa-ti faci putin timp,nu gred ca te poti descurca,zander-ul e un tv destul de pacatos,chiar si cu o schema in fata Link to comment
Guest yooopetre Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 ar fi bine sa-ti faci putin timp,nu gred ca te poti descurca,zander-ul e un tv destul de pacatos,chiar si cu o schema in fataMa gandeam ca este o piesa ce o pot achizitiona si schimba eu...ms oricum! Link to comment
naebv Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Schimbati jungla (daca va pricepeti o achizitionati si schimbati dv. daca nu apelati la un profesionist). Link to comment
Guest yooopetre Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Schimbati jungla (daca va pricepeti o achizitionati si schimbati dv. daca nu apelati la un profesionist).Multam mult insa nu stiu care este acea piesa....o poza m-ar ajuta f mult,ms anticipat! Link to comment
matryx Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 ma scuzati ca intervin:timpul sau banii sunt problema dv? Link to comment
Guest yooopetre Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Problema s-a rezolvat intr-un sfarsit...170 lei a costat toata afacerea Daca stiam mai puneam 30 lei si luam atul nou Link to comment
palcu ion Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 aveti preturi ca lumea la bucuresti! Link to comment
Hyzny Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Problema s-a rezolvat intr-un sfarsit...170 lei a costat toata afacerea Daca stiam mai puneam 30 lei si luam atul nou vREAU SI EU VREO 10 BUC NOI LA 200 RON!!!! Link to comment
Guest yooopetre Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Gasesti la Dragonul rosu stive intregi... Link to comment
Recommended Posts