Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plasma lg MZ-42PM13B


Recommended Posts

Problema cu tipul acesta de plasma: MZ-42PM13B PDP42V60091 502K342V6003631. ADLGA 21Va - 65V , Vs - 190v Aparatul inca de la pornire afiseaza pixeli rosii verzi si albastrii din loc in loc ca niste pureci sesizabili deobicei pe fundal negru dupa care dupa 15 minute alteori mai tarziu incepe sa solarizeze intermitent imaginea .Va rog cateva sfaturi!

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ok am rezolvat cu pixelii defectul cred ca provenea de la condensatorii electrolitici de pe placile zsus ysus am schimbat cond smd 33mf 25volti smd erau cam praf dar tot din cand in cand solarizeaza imaginea pentru scurt timp intermitent la fel ca inainte ,ceva pareri va rog..

Link to comment

am scapat de pureci problema este ca afiseaza imagine solarizata intermitent pentru fractiuni de secunda si asta se intampla cam la jumatate de ora de la pornire dupa care dispare efectul alteori mai apare dar in tot acest timp nu vad sa porneasca ventilatoarele de racire de pe placile ysus zsus

Link to comment

Pe placa CTRL_LVSD am cateva diode led luminoase care semnaleaza ceva D13 sta aprins continuu , D17 lumineaza intermitent iar D816 lumineaza foarte slab .In manualul service nu este specificat nimic despre aceasta placa poate sa mi spuna cineva ce reprezinta sau daca este normal .Stima.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines