Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

HDD Samsung HM500JI SATA SMART bad sectors


srdjan

Recommended Posts

Hardul din subiect da semne de dileala dupa ce a nu-stiu-câta oară "cineva" îl stinge ţinând butonul apăsat până îi taie alimentarea.Mi-am luat diagnose tool-ul (estool) celor de la samsung pt modelul acesta de hdd si m-am pus sa fac teste... In prealabil HDDUtility dintr-un distro cu pinguini mi-arata 288 bad sectors. M+am hotarat sa incerc un lowlevel format si la 2.084% staaaaaaaa de multa vreme la acelasi LBA... cam 6-7 minute a durat de la 0% la 1%.credeti ca are rost sa ma stresez cu el sau sa-mi refac socotelile pentru ziua de salariu si sa imi iau altu?nu ma intereseaza sa fie un disc stabil ci doar sa ruleze un sistem de operare pe el. eu m-am gandit sa caut o portiune in care sa pot formata o partitie si sa pun acolo sistemul de operare. e si asta o solutie?

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

eu m-am gandit sa caut o portiune in care sa pot formata o partitie si sa pun acolo sistemul de operare. e si asta o solutie?

Eu zic ca merge, pe un Maxtor de 40gb, acum vreo 3 ani am facut 3 partitii de 10gb, si una din ce a mai ramas, am trecut la instalarea windows, reusind sa-l instalez pe a treia partitie. Din pacate hardul a cazut detot dupa aprox o luna.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines