Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mc Intosh MC275


blue

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu zic ca schema nu e chiar identica. E putin adaptata la anii nostri. Versiunea initiala folosea 12BH7, un tub din televiziune. Schema e pe undeva, dar e pe bani, asa ca daca cineva o are fara bani sa ne-o arate si noua!PS: Pai chiar si schema MC275CE e buna daca e! Parca si asta arenumai 12AT7 si 12AX7.

Link to comment

12BH7 e ECC82 cu muşchi.Aş putea să pun schema la trafo de ieşire, dar nu cred că are rost, bobinarea cu panglică de 3-4 sîrme iese din discuţie.

Ar fi interesant sa vedem si schema trafului de iesire,macar asa ca material didactic! :da
Link to comment

Bine, fie, mi-am scrîntit creierii să traduc din portugheza braziliană. Individul a disecat un traf defect. :rade: M-aş mira să se apuce cineva de traf.

Multumesc,poate fi o tema de studiu.Se poate realiza;singura problema pe care cred ca o putem intampina este gasirea unui conductor de bobinaj cu o izolatie ff buna(!!!!),oricum cine se va apuca de acest proiect ii vor trebui mai multe date despre acest traf,doar un numar de spire si aranjarea bobinelor in camp nu sunt suficiente.
Link to comment

Felicitari zal ,multumesc pt munca depusa, foarte interesanta constructia acestui transformator si merita sa schimbam impresii legate de acesta, cred ca eficienta lui este nemaipomenita, cel putin d.p.d.v. energetic , sint tari americanii de la Mc Intosh !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines