Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte pt TV


radue

Recommended Posts

Vreau sa-mi fac ( in viitorul destul de apropiat ) o pereche de incinte pe care sa mi le pun la TV. Pt amplificare cred ca o sa folosesc 2 TDA 7294.Ce difuri imi recomandati pt un astfel de sistem?Eu m-am gandit la HP-10T pt ca e fullrange si elimin problema filtrului si ies si mai ieftin.Oricum, vreau si difuri cu SPL rezonabil ( peste 90 dB daca se poate )As vrea sa aud si parerile voastre in privint difurilor.Multumesc anticipat.PS: Nu prea vreau sa folosesc si tweeter pt ca vreau sa ies cat mai ieftin din treaba asta.

Link to comment
  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

OK, merci mult pt proiect.<>Sincer nu prea imi pasa cat de mult urca diful respectiv, eu vreau sa se auda mai bine si bineinteles mai tare decat se aude de pe difuzorul TV, care nu prea urca/coboara destul de bine in frecventa.Am ascultat un difuzor Atto de 10", pe el scria 220 W Peak, membrana neagra, din hartie ( asemanatoare la textura si model cu HP-12W ) si urac desul de bine pt ceea ce imi trebuie mie.

Link to comment

poti face un experimentfoloseste un eq pe 32 de benzi pt winamp (cauta pe google DECI soft plug-in)si taie manual frecventele peste 10Khz si asculta muzica sau un post de radio on-line pe o pereche de boxe normale .daca-ti place cum suna, da-i inainte 8)

Eu nu gasesc pe google plug-in-ul asta DECI???Da-mi tu un link ca sunt interesat
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines