Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nordmende spectra sl 72 td


Guest cornellusch

Recommended Posts

Guest cornellusch

va salut.va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine intr-o belea...am un tv nordmende spectra sl 72 td si nu ii gasesc schema decat la sl72 at sau bt...problema este ca in sursa au fost niste condensatoare care in momentul cand leam scos nu se mai vedea ce scrie pe ele...si nu mai stiu ce sa pun la loc...va rog mult daca puteti,ajutatima si pe mine cu aceasta schema va rog.cu mii de multumiri. respectele mele!

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

am eu o schema. dar fisierul e prea mare(aprox.13Mb) si nu pot sa-l atasez aici,nu e permis mai mult de 2 Mb pe forum;ti-o pot trimite prin email,daca mai ai nevoie. e de la un Nordmende ce l-am avut eu pe acasa,mai demult;din aceeasi generatie de fabricatie cu al tau; model SL63-IMC(63 este diagonala tubului;in cazul tau 72).Mai mult ca sigur al tau este tot pe sasiu seria F17,ca al meu. Nu stiu sigur daca este identic cu al tau(doar banuiesc),dar sper sa te ajute. Pa.

Link to comment
Guest cornellusch

mii si mii de multumiri pentru domnul FanoSilviu. :aplauze ma descurcat dansul pana la urma..oricum va multumesc pentru timpul acordat.daca cineva are nevoie de schema asta o am eu acum.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines