so19so76 Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Salut !Am un TV care dupa cateva minute de functionare (20-30 min)incepe sa oscileze destul de urat(fluiera de te scoate din casa),mai ales pe fond alb.Se intampla uneori ca dupa ce-si face damblaua cu'' fluieratul'' sa dispara zgomotul si sa functioneze normal.Dati-mi o idee ceva ca ma inebuneste de cap.Merci. Link to comment
belowsky Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 imi zici si tu ce fel de tv-u e?? Link to comment
so19so76 Posted September 22, 2005 Author Share Posted September 22, 2005 TV-ul este ceva de genul: Symphonic-WFB20M4 si este fabricat de Funai Corporation. Link to comment
Depanatoru Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Ceva prost fixat intra in rezonanta. Verifica mai intai trafo linii (miezul de ferita nefixat bine). Poate fi si miezul bobinei de liniaritate din BO , miezul trafo chopper si foarte frecvent , mai ales la TV-urile noi , ferita bobinei de deflexie (astia mai nou se zgarcesc si la lipici). Link to comment
belowsky Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 in primul rand traba sa identifici,ca CE fluiera ????? :?: :?: (in difuzor sau ceva piesa) dupa asta aproape rezolvata problema.succes.. Link to comment
Tavi Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 fluiera a paguba , probabil sta sa se strice :yahoo: Link to comment
Recommended Posts