Guest MIHAI770 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Salutare! Caut și eu un condensatorul acesta: http://ro.farnell.com/jsp/search/produc ... ku=1305071 De la ei nu iau că mă costă de mă îndoaie(13,5+TVA+20 transport); pe alte situri străine...nu prea găsesc sau sunt scumpe sau vin greu. Găsesc așa ceva pe la noi?? Sau are cineva, din întâmplare? Încă ceva...piesa e de la un aparat foto și „ține minte” setările lui când scot acumulatorii. Nu pot să pun o baterie de 3V în locul lui? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuki Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 poti pune baterie, unele aparate asa sintsau daca ai loc sa pui un condensator mai mare gasesti in placi din video de ex Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristian_draghiescu Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Daca puneti baterie, va trebui sa intrerupeti circuitul original prin care se efectuaincarcarea condensatorului. Parerea mea este ca cel mai corect ar fi sa montati tot un condensator,35 de lei nu sunt o avere ; riscati sa defectati un aparat mult mai scump dacamodificati circuitul pe baterie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MIHAI770 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Deci aș putea pune și de alte valori(volți sau farazi)? Cam între cât și cât? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristian_draghiescu Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Ca sa nu aveti "surprize" neplacute montati un condensatorde aceeasi capacitate (tensiunea de lucru poate fi mai mare) cu cel original.Din primul dvs. post am inteles ca l-ati gasit deja pe acel site... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.L Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 @MIHAI770 -condesatori d-astia gasesti pe placi de radio-casetofoane auto (deci fara cd),dar cu procesor S-ar putea sa am vre-unul,o sa ma uit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MIHAI770 Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Astept...nu ma grabesc prea tare.Multumesc mult pentru intentie Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Stressmaker Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Mai degraba desfaci un telefon mai vechi si te uiti inauntru. Daca telefonul acela tinea minte ora si data, sigur are asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.