Guest bilaz0r Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Are cive vreu aparat de lipit stil vechi ( PISTOL DE LIPIT ) sau stie cineva sa faca imi trebuie sa lipesc unele lucruri si nu am cu ce daca aveti vreunul care functioneaza si nu va este de folosinta va rog datimi si mie.Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesterica Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 pistoale de lipit clasice gasesti prin targuri,destule,bune si ieftine. poti sa-l probezi si-n targ,sa vezi daca incinge ansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bilaz0r Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Ms frumos dar am cautat si la vitan si in militari nu am gasit,Deacea am postat.Dar idee cum se face Unul .Voi incerca sa imi construiesc unul Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratza Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 De făcut nu e chiar aşa greu, e practic un transformator coborîtor cu miez de 150...200VA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesterica Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 pai da mai cautati domnule. daca n-ati gasit intr-o zi atunci cand ati fost,mai duceti-va si alta data,dupa aia. in targuri nu e aceeasi marfa de fiecare data. odata gasesti ceva,altadata apar alte marfuri. va spun ca sigur o sa gasiti. eu am luat din targul din Militari-Valea Cascadelor doua mai demult,si ambele functioneaza excelent si in ziua de azi-aproape 2 ani de cand le-am luat,de prin targ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bilaz0r Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Oki am sa mai incerc nu zic nud ar deja sunt 2 saptamani de cand caut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron1947 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Voi incerca sa imi construiesc unulO sugestie ar fi acesta, a fost primul meu pistol de lipit, realizat dupa acest articol din Sport si tehnica si am lucrat cu el multa vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bilaz0r Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 MErsi frumos foarte util.Caut Elemente necesare. Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron1947 Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 O varianta folosita de mine pentru maner, 4 straturi de placaj(poate 6, nu mai tin minte exact), prinse intre ele cu suruburi, doua (cele exteriore) folosite pentru inchidere si 2 interioare, care au sie decuparea pentru contact si culisarea tragaciului(acesta tot din placaj) si traseele firelor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 O varianta folosita de mine pentru maner, 4 straturi de placaj(poate 6, nu mai tin minte exact), prinse intre ele cu suruburi, doua (cele exteriore) folosite pentru inchidere si 2 interioare, care au sie decuparea pentru contact si culisarea tragaciului(acesta tot din placaj) si traseele firelor.In loc de placaj se poate folosi textolit de 4...6 mm. Straturile decupate se vor lipi cu lac bachelitic, dupa care se vor slefui in bloc. Se poate aplica o vopsea "lovitura de ciocan", sau partile se vor acoperi cu un strat de lac bachelitic mai vascos urmat de o operatie de estetizare prin afumare la flacara unei lumanari tinuta nu prea aproape, dupa care se va usca timp de cateva ore la o temperatura constanta de aproximativ 50 grade (intr-un cuptor de bobinaj spre exemplu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.