Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema monitor tft samsung SM710N


Guest catalink

Recommended Posts

Guest catalink

salut! sunt new entry pe acest forum,AM UN MONITOR TFT SAMSUNG SM710N CARE ARE O PROBLEMA DE GENUL :LA PORNIRE FARA SEMNAL VGA TOTUL PARE OK,ADICA APARE LOGO CU CHEK SIGNAL CABLE SI SE PLIMBA PE TOT ECRANUL,DAR IN MOMENTUL CAND IL CONECTEZ LA PC DISPARE LOGO(NORMAL) DAR MOARE SI EL LEDUL SE STINGE SI KAPUT.L-AM DESFACUT SI TOTUL PARE OK,CONDENSATORII SUNT OK NU ESTE NICIUNUL UMFLAT ,NU SE VEDE NIMIC AFUMAT SAU CRAPAT (CUNOSTINTELE MELE DE ELECTRONICA SUNT DESTUL DE LIMITATE :cry:) ,ASA CA DACA MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT CU CEVA VA RAMAN PROFUND INDATORAT!PE PRAFUL ASTA SA-MI IAU UNUL NOU NU PREA AM CU CE, MACAR DACA AR FI VREO REZOLVARE SI DACA SE MERITA SA INCERC SA-L REPAR CA I-MI VINE SA-L DAU DE PERETI... :sparge: .MULTUMESC FRUMOS!

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest catalink

sal, ms de raspuns ledul de stare se stinge si el odata cu ecranul.mai e ceva ce am observat intimplator ,daca apas pe MENU apare mesajul ''TEST OK'' dar numai daca este cu semnal vga,asta dupa ce ledul de stare este stins.e al naibii de ciudat ca dupa ce se stinge ecranul cind apas pe meniu ledul se aprinde si i-mi apare chestia cu testok pe ecran negru.o sa schimb si condensatorii din secundar cu toate ca par in regula ...dar tre sa tin cont de un sfat avizat.MULTUMESC FRUMOS!

Link to comment
Guest catalink

sal bobo,am incercat metoda cu rezistenta de 50 ohmi intre pinul 5 si 6 dar nu se schimba nimic.tot acelasi simptom are,fara conectare la vga pare ok ,cum i-l conectez la pc moare ,zici ca ii ia cineva tensiunea.ciudat e ca daca apas meniu ledul de stare se face verde si pe ecran apare TEST OK pt. citeva secunde.am schimbat si condensatorii electrolitici din sursa secundara si nimic.cred ca sunt depasit de situatie ,sper sa gasesc pe cineva mai avizat decit mine cu cunostinte solide de electronica care sa rezolve situatia. :jytuiyu oricum multumesc celor care mi-au raspuns!!!! :aplauze :aplauze cu deosebita consideratie.

Link to comment
  • 3 weeks later...
Guest Daniel20

Salut, Am si eu unul la firma, care face un defect ciudat (poate te ajuta), sub dos si in bios afiseaza perfect, cand incepe sa se incarce windows nu mai afiseaza nimic. Am fost cu el la service la Samsung, iesise de 1 luna din garantie si mi-au spus ca e o matrice (un circuit integrat) DEFECT, care nu mai merita reparat, asa ca am luat altul. :sparge:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines