Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

lcd samsung LE26S81B

dascalu leonard

Recommended Posts

Va rog un ajutor la acest tv:In decurs de 10 min. pe ecran am imagini satatice ca in foto atasate ,in ultima foto avand imagine dinamica.Daca il las sa se raceasca cel putin o ora defectul reapare.

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dascalu leonard

6

• FLORIN IORDACHE

2

• nostrom

1

• Alenicand

1

Salut ! Eu am trei variante, varianta 1 sa nu fie defect partea cu video. :daVarianta 2 chiar niste condensatori deteriorati si umflati. :101Varianta 3 panglica de pe panel ori intrerupta sau chiar rupta . :scarpin Succes ! :aplauze

O sa verific varianta 3Varianta 2 nu cred ca este, deoarece am incalzit toti cond. si nu se simnte nimic. Varianta 1 pica, deoarece dupa 10 min functioneaza normal,fara sa se mai manifeste defectul.

O sa verific varianta 3Varianta 2 nu cred ca este, deoarece am incalzit toti cond. si nu se simnte nimic. Varianta 1 pica, deoarece dupa 10 min functioneaza normal,fara sa se mai manifeste defectul.

Indicat ar fi sa-i schimbati condensatorii,nu sa-i incalziti :jytuiyu

problema este ca acum nu imi mai apare defectul!

Salut ! dar ati apucat ca sa miscati de panglica de pe panel ? :jytuiyu Sau mai este o varianta sa nu fie vreun contact rece, sau chiar mai multe contacte reci pe placile din tv-u. :da

aceeasi problema am intalnit la un lcd,defectul era capatul panglicii,acolo nu mai face contact,iei o forfecuta si tai foarte putin din varful ei,astfel incat panglica sa intre mai mult in mufa si contactele o sa vina pe o parte proaspata a panglicii. :da aceasta problema am intalnit-o si la dvd-uri. succes.

• 7 months later...
Guest micumarius

am refacut traseul 10 si acum vad ca functioneaza bineil mai tin in probe sa vad daca mai apare defectul

Salut! Care este traseul 10? Ca am un LCD Samsung cu acelasi defect in plus la mine se albeste imaginea in timp.Mersi mult!