Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung cz 21


a_sorien

Recommended Posts

Am un crt Samsung cu urmatoarea problema: Dupa pornire la cam 3 secunde nu mai primeste nici o comanda de la butoanele din bord . Dar in aceste 3 sec primeste orice comanda din bord . Daca repornec , aceeasi situatie . Sasiul e cu procesorul TDA9351P..Am decuplat tastatura si selectorul , ...nimic . Am masurat tensiunile de baza ...sant ok...desi 5 v e cam 5,6v ...dar pe nici una nu exista riplu . Ceea ce am observat ...pe I2C dispar impulsurile ...in momentul 'blocarii". Ceva idei..?

Link to comment
Share on other sites

in cele 3 secunde de functionare cat este tensiunea de 5v pe procesor?functioneaza si telecomanda in aceste 3 secunde?urmati cele indicate de d-l gicuta.tensiunea de 5v o puteti micsora putin(de proba macar)prin inserierea unei diode.

Link to comment
Share on other sites

Am facut ce am facut de nu mai porneste deloc !Insa la pornire pt o secunda apare pe I2C pulsuri . In iesirea h-out am 0,7 deci finalul driver e saturat . Am cautat de ce ..si am vazut ca nu are 8v alimentare care vine dintr-un ka7632(stabilizator multiplu ) . Comanda vine de la tda8351 de pe pin 1 care sta in zero . Cum l-am eliberat am 8 v dar nu am impulsuri la iesire h-out. Stiti conditiile de pornire ale acestui tip de procesor? sau l-am busit?"

Link to comment
Share on other sites

din pacate are...!! Din pacate mi-a dat cineva un alt procesor de care nu stia nimc sa-l incerc .Zis si facut !Dar nu a mers asa ca am revenit la procesorul original pe care din graba l-am montat invers . Cand mi-am dat seama deja alimentasem sasiul . Cred ca am busit procesorul . mea culpa ..!Si totusi mai sper sa nu..!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines