Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

biorezonanta


Guest roberta2010

Recommended Posts

Guest roberta2010

Ma lamureste si pe mine cineva ce-i cu biorezonanta asta? M-am mai intereset si am aflat ca ar fi un mod nou de diagnosticare, ca aparatele ar fi de ultima generatie ... etc, dar nu stiu pe nimeni care sa fi facut un astfel de test. A incercat cineva????

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Gugaleaza dupa biorezonanta si SCIO. PE la diverse guri de metrou sint diverse doame care intaind prospecte. Un consult e cam 70 RON. Ideea e sa te prinda in joc sa vii la sedintele de tratament. Baza nu are ceva palpabil, demonstrabil. E cava leagt intrucatva si de rusoaicele cu puteri paranormale. Totul e posibil, atata vreme cat echipamentele sunt exploateate de persoane cu experienta, dornice sa ajute si alteva decat punga proprie.Ehipamentele dunt de ultima generatzie ca asha suna bine la reclama . Ce e important e baza de date cu "semnaturi". Fara aia e la fel ca un gaz cromatograf necalibrat ,fara biblioteca de recunoastere. Softul e tot.Chirurgii bineinteles ca sunt sceptici.Testul dureaza ceva, si acientii cautati sunt indeobste pensionarii. Ma bate gandul sa-i testez si eu, cu setul de analize proaspete in buzunar.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines