Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce stabilizator sa-mi iau pt.un mixer de 2*325 W?


Guest Flo_Pa800

Recommended Posts

Guest Flo_Pa800

sal.cine-mi spune si mie ce stabilizator de tensiune sa-mi iau la un mixer cu putere incorporata ce scoate 2*325 W,si pe langa el mai bag un pc tip mai vechi de pe care sa pun numai muzica,+o clapa ce consuma 100 w.deci mai exact,cat consuma acest mixer de 2*325 w?mersi mult!!!!!!!!!

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Flo_Pa800

oooooo....am uitat sa specific pt. ce:avand in vedere instalatia electrica foarte slaba din caminele de la tara,mi-e frica sa nu-mi ard sculele,k acum o saptamana am cam patit-o(am fost intr-un camin la o nunta si m-i s-a ars sursa calculatorului)

Link to comment
  • 3 weeks later...

Eu zi ca sursa sa ars de la alecava. si nu de la tensiunea prea mare. sursele acepta 280V maxim. la tensiunea aia trebua sa iti sara sigurantele peste tot. mai ales la mixeru amplificat. iti un voltmetru il pui pe lini de 220V inainte de stabilizator si vezi.atenziu cu linia de 220V :speriat si puntale de la tester. si daca ai in pus si unu il scapi sau il iei gresit te curtentezi chir daca va trece prin tester.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines