Guest aldicom3 Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 am o statie CRT SUPERSTAR 77-114 la reparat.la distanta mica de oricare alta statie cb receptioneaza slab si distorsionat,aproape ca nu intelegi nimic.la distanta mare 1-2 sau mai mare km functioneaza perfect.la inceput a functionat perfect cu aceeasi antena ml-145.stiti cumva ce este defect in ea?va multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rx-Tx Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 pai..din ce spui tu esti mester, ar trebui sa stii ca exista AGC Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo9hrb Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Pe intrarea de antena ar trebui sa existe doua diode antiparalel, care sa limiteze semnalele prea puternice. Verifica sa nu fie troznite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo8rqp Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Cred ca din etajul AGC deriva toate problemele.Verifica conform schemei si ai sa-i dai de capat.Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin_cosmin_1 Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 are cineva schema pentru statia asta? si mie mi-ar trebui Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpavictor Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Chiar este firesc sa fie asa , nivelul mare de RF ( dat fiind distanta mica intre aparate ) satureaza etajele de intrare . Daca AGC-ul ar functiona bine sau ar avea o gama dinamica mai mare , nu ai avea probleme....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.