Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Putere reala amplificator


marian_valcea

Recommended Posts

Şi care ar fi avantajul? Tot trebuie modificată schema, devine alt amplif. Nu se face din rahat bici, fie el şi turcesc. În afara lui Jimmy nu se uită nimeni la schemă şi componente? :nas:

Nu pot să nu mă amuz cum s-au căznit turcii să deseneze cît mai sucit schema, să nu le-o fure careva. Pe urmă: C1 foarte mic, superdiodă din sărăcii de 1N4148, cond bootstrap la numai 50V, rez din bootstrap la putere mică, lipsă cond antioscilaţii la prefinali, lipsă filtru la ieşire, lipsă rez între colector Q4 şi emitoare trz diferenţial, Q3 pricăjit, cireaşa de pe tort fiind trz finali, cu Uce mult mai mică ca tens de alimentare... etc.

Salamalecum! :ras:

Link to comment
Share on other sites

daca tot e pe chestiile mai old school (tot ma pocnise intr-o vreme si pe mine cu clasa A si 2n3055) nu folositi bd249-250. Eu tot ce-am gasit pe piata la noi sunt contrafaceri ordinare. Mi-au crapat in cele mai exotice moduri posibile. 2N3055 facut de iprs, alea vechi.. imi par mult mai strasnice.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines