Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

panglica "grafitata"


Guest Gabriel_xenon

Recommended Posts

Guest Gabriel_xenon

Salut. sunt nou pe acest forum asa ca incep prin a va saluta toti membrii :)Am tot cauta pe net solutie problemei mele si nu prea am gasit nimic.M-am gandit ca aici gasesc pentru cam m-am mai inspirat si in trecut din unele postari gasite pe acest forum.Problema mea consta in:Am o orga electronica la care nu mai imi mergeau 2 clape.Am desfacut-o am curatat-o si tot nu mergeau.Am desfacut-o din nou si i-am dat la o parte partea de contacte si am gasit acolo 2 panglici ca in pozele facute.Una din panglici era rupta si de aceea nu imi mergeau clapele...ma rog mergeau dar cate 2 odata:(Unde pot gasi asa ceva?Exista vreo solutie sa repar panglica aceasta?Va multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

Burete cu invelis de plasa metalica folosit la ecranari electromagnetice. Scos de la ceva ca de vanzare n-am idee de pe unde.Pentru mai multa creativitate ataseaza o poza cu benzile pe pozitia de lucru si raportul lor cu clapele. Clapa seziza si forta de apasare sau lucra on /off ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines