Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat pt. amplificator de masina


Guest Sethnakht

Recommended Posts

Guest Sethnakht

Salut, as vrea sa-mi instalez un amplificator in masina.. scopul sau ar fi sa amplifice semnalul iesit din laptop si sa-l dea mai departe spre boxe.. am vazut unul la conex electronic ( http://www.conexelectronic.ro/content/c ... &setRPP=10 ) de 70W (nu scrie daca are 2 cai sau una singura).

Credeti ca amplificatorul asta ar putea sa duca 4 boxe de 40W rms? (nu-mi trebuie discoteca in masina, sa se auda decent). Tot acolo pe pagina am mai vazut unul de 2x40W.. din ce mi-a explicat un prieten cel de 2x40 ar fi mai bun decat ce de 70 (presupunand ca cel de 70 are o singura iesire). Voi ce ma sfatuiti sa cumpar?

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Cel de 70W are un singur canal si nu prea cred ca functioneaza pe 2ohm(daca legi 2 boxe in paralel vei avea 2 ohm).In schimb cel de 2*40W se poate pune pe 2ohm fara probleme.Exact la fel am avut si eu de mult pe masina si a mers perfect.Plus ca cel de 2*40 este mai ieftin.Bafta.

Link to comment

e mai bun ala cu tda 1562 care zice ca are 70w,zic eu sa pui cele 4 boxe cate doua in serie in paralel cu celelalte doua in serie si iese 4ohmiin care tot bagi 50w din amplificatorul de 70w cu un canal,dar e ceva sigur,cel putin mie imi place cum suna tda1562.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines