Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

osciloscop UNI-T UT2025C, merita cumparat?

alin85

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bogdan546

19

• hmisy

16

• alin85

10

• nooob64

4

Top Posters In This Topic

frumos, sa-ti fie cu noroc. cat timp a durat pana ti-a sosit? cat ai platit la ridicare?la mine a trecut o luna si nimic, am primit mail de la vanzator ca l-a trimis, numai daca nu sa intamplat ceva la transport , acum astept ori banii inapoi ori osciloscopul, nu exista asa ceva nu am mai auzit pe nimeni sa pateasca asa ceva, m-am interesat la posta si trebuie sa fi ajuns pana acum,numai ca si doamna de la posta mi-a spus ca poate sa ratacit pe undeva,oare am ghinion? :cry: in concluzie trebuie sa fii atent de unde sau de la cine cumperi.... :cry:

Trebuie sa ai rabdare, de cand l-ai comandat?, La mine a durat 10 zile dar si zicea ca daca nu sunt in "DHL remote area" atunci 5-10 zile dureaza. Nici la mine nu a fost confirmat trimiterea. Acum depinde si cu ce ti l-a trimis. De unde l-ai cumparat? de la cine?Sper sa ai noroc sa-l primesti cat de curand (maine :) ).

frumos, sa-ti fie cu noroc. cat timp a durat pana ti-a sosit? cat ai platit la ridicare?la mine a trecut o luna si nimic, am primit mail de la vanzator ca l-a trimis, numai daca nu sa intamplat ceva la transport , acum astept ori banii inapoi ori osciloscopul, nu exista asa ceva nu am mai auzit pe nimeni sa pateasca asa ceva, m-am interesat la posta si trebuie sa fi ajuns pana acum,numai ca si doamna de la posta mi-a spus ca poate sa ratacit pe undeva,oare am ghinion? :cry: in concluzie trebuie sa fii atent de unde sau de la cine cumperi.... :cry:

au trecut 30 zile de cand a fost expediat sau de cand ai dat comanda ? cere-i vanzatorului sa iti dea numarul de expeditie si firma prin care a facut livrarea daca au trecut 30 zile de la expeditie

Ma bucur sa aud ca ai intrat in posesia osciloscopului , asteptam pareri despre el. Sa ai noroc de el.Ce parere aveti, cat poate fi de periculos masurarea cu DSO-ul in alimentari in comutatie? Eu cu osciloscopul analogic am masurat fara probleme dar cu acesta inca nu m-am incumetat. Daca sunt riscuri ce solutii aveti pentru a evita eventuala deteriorare al DSO-ului?

Nu cred ca se poate strica osciloscopul ,daca nu se depasesc valorile maxim admise ale respectivului aparat.Marea majoritate a surselor folosesc tranzistori mos-fet si in, acele surse se recomanda verificari la rece pentru a evita distrugerea tranzistorului mos-fet.

revin cu o informatie costurile vamale la osciloscoapele digitale("electronice" asa sunt la vamesi in tabel) sunt 0(zero) se plateste doar tva.Atentie la cum incadreaza vamesul produsul pentru ca la cele catodice se plateste vama 2-3% din valoarea produsului

Ma bucur sa aud ca ai intrat in posesia osciloscopului , asteptam pareri despre el. Sa ai noroc de el.Ce parere aveti, cat poate fi de periculos masurarea cu DSO-ul in alimentari in comutatie? Eu cu osciloscopul analogic am masurat fara probleme dar cu acesta inca nu m-am incumetat. Daca sunt riscuri ce solutii aveti pentru a evita eventuala deteriorare al DSO-ului?

Am auzit si eu astfel de zvonuri cum ca bazaie osciloscopul digital cind se fac masuratori la sursele in comutatie (partea de inalta tensiune)Cu o sonda 1:100 nu ar trebuii sa fie probleme.