alin85 Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 inca nu mi-a ajuns, incep sa disper...i-am scris inca o data la chinez si nu mi-a raspuns, incep sa am ganduri negre si semne mari de intrebare... Link to comment
bogdan546 Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 a trecut mai mult de 30 zile ? osciloscopul trebuie sa soseasca la posta din localitatea ta daca l-a trimis gratuit Link to comment
hmisy Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Cateva print screenuri facute cu DSO UNI-T UTD2102Cel. Link to comment
bogdan546 Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 de fapt fostul meu osciloscop Link to comment
hmisy Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 ai avut un osciloscop ca acesta? Link to comment
alin85 Posted October 31, 2010 Author Share Posted October 31, 2010 frumos, sa-ti fie cu noroc. cat timp a durat pana ti-a sosit? cat ai platit la ridicare?la mine a trecut o luna si nimic, am primit mail de la vanzator ca l-a trimis, numai daca nu sa intamplat ceva la transport , acum astept ori banii inapoi ori osciloscopul, nu exista asa ceva nu am mai auzit pe nimeni sa pateasca asa ceva, m-am interesat la posta si trebuie sa fi ajuns pana acum,numai ca si doamna de la posta mi-a spus ca poate sa ratacit pe undeva,oare am ghinion? :cry: in concluzie trebuie sa fii atent de unde sau de la cine cumperi.... :cry: Link to comment
hmisy Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Trebuie sa ai rabdare, de cand l-ai comandat?, La mine a durat 10 zile dar si zicea ca daca nu sunt in "DHL remote area" atunci 5-10 zile dureaza. Nici la mine nu a fost confirmat trimiterea. Acum depinde si cu ce ti l-a trimis. De unde l-ai cumparat? de la cine?Sper sa ai noroc sa-l primesti cat de curand (maine ). Link to comment
bogdan546 Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 frumos, sa-ti fie cu noroc. cat timp a durat pana ti-a sosit? cat ai platit la ridicare?la mine a trecut o luna si nimic, am primit mail de la vanzator ca l-a trimis, numai daca nu sa intamplat ceva la transport , acum astept ori banii inapoi ori osciloscopul, nu exista asa ceva nu am mai auzit pe nimeni sa pateasca asa ceva, m-am interesat la posta si trebuie sa fi ajuns pana acum,numai ca si doamna de la posta mi-a spus ca poate sa ratacit pe undeva,oare am ghinion? :cry: in concluzie trebuie sa fii atent de unde sau de la cine cumperi.... :cry:au trecut 30 zile de cand a fost expediat sau de cand ai dat comanda ? cere-i vanzatorului sa iti dea numarul de expeditie si firma prin care a facut livrarea daca au trecut 30 zile de la expeditie Link to comment
bogdan546 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 asa arata pe osciloscopul meu Link to comment
alin85 Posted November 2, 2010 Author Share Posted November 2, 2010 intr-un sfarsit bun ,mi-a ajuns si mie osciloscopul, a durat cred ca vreo luna ai jumatate de cand l-am comandat Link to comment
hmisy Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Ma bucur sa aud ca ai intrat in posesia osciloscopului , asteptam pareri despre el. Sa ai noroc de el.Ce parere aveti, cat poate fi de periculos masurarea cu DSO-ul in alimentari in comutatie? Eu cu osciloscopul analogic am masurat fara probleme dar cu acesta inca nu m-am incumetat. Daca sunt riscuri ce solutii aveti pentru a evita eventuala deteriorare al DSO-ului? Link to comment
Nonny149 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Nu cred ca se poate strica osciloscopul ,daca nu se depasesc valorile maxim admise ale respectivului aparat.Marea majoritate a surselor folosesc tranzistori mos-fet si in, acele surse se recomanda verificari la rece pentru a evita distrugerea tranzistorului mos-fet. Link to comment
bogdan546 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 revin cu o informatie costurile vamale la osciloscoapele digitale("electronice" asa sunt la vamesi in tabel) sunt 0(zero) se plateste doar tva.Atentie la cum incadreaza vamesul produsul pentru ca la cele catodice se plateste vama 2-3% din valoarea produsului Link to comment
nooob64 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Ma bucur sa aud ca ai intrat in posesia osciloscopului , asteptam pareri despre el. Sa ai noroc de el.Ce parere aveti, cat poate fi de periculos masurarea cu DSO-ul in alimentari in comutatie? Eu cu osciloscopul analogic am masurat fara probleme dar cu acesta inca nu m-am incumetat. Daca sunt riscuri ce solutii aveti pentru a evita eventuala deteriorare al DSO-ului?Am auzit si eu astfel de zvonuri cum ca bazaie osciloscopul digital cind se fac masuratori la sursele in comutatie (partea de inalta tensiune)Cu o sonda 1:100 nu ar trebuii sa fie probleme. Link to comment
hmisy Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ok, oricum mi-am comandat un transformator de separare pentru orice eventualitate.Multumesc. Link to comment
Recommended Posts