Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Yenka


Guest tyc

Recommended Posts

Un simulator departe de indeplini toate cerintele,dar cata vreme nu-i ceri mult...e 1:1 cu realitatea.Se pierde la curentii alternativi,iar biblioteca e mica .E foarte bun in scop educativ.

Link to comment
Share on other sites

Numai dupa ce primesti raspuns de confirmare de la ei(dupa 3 zile ) a mers,pe home.Pana atunci am deschis ce avea in "Open-local",toate,pe repede inainte(numai le-am deschis,nu am facut nimic cu ele).Intodeauna selecteaza 'I'm at home' ,confirmarea licentei free se face pe net.Daca in momentul apasarii I'm home nu esti legat la internet,nu merge.

Link to comment
Share on other sites

Guest nicolescu

Am inteles pana confirma si ei licenta.Nu ca nu am rabdare dar pur si simplu o chestie care nu merge si te enerveaza.Din ce am vazut pe site programul e numai bun pentru a te face inteles la scoala..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest radu_cracu

Am o problema cu acest simulator. Am simulat un montaj cu mai multe Cmos-uri si imi crapa anumite parti din integrate la schimbarea tensiuni de alimentare. Find mai neexperimentat am luat o schema de la niq_ro, aceea cu mmc 4093 "avertizor lipsa apa in rezervorul pentru spalat" si am facut simulatea. surpriza crapa parti din integrat. Tensiunile cu care m-am jucat sunt 15v,12.5v,10v si 8,5v. Unde sa fie problema? multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

Nu ma refeream de unde l-ai cumparat,ci din ce librarie.Daca ai observat,nu-l poti lua decat pe porti si simulatorul il trateaza ca atare;ce calc folosesti,Yenka face figuri si la 2,6G,intreba-l pe Niq_ro daca e merge montajul si in realitate.

Link to comment
Share on other sites

Guest radu_cracu

L-am luat din libraria programului - logic gates -. M-am exprimat gresit eu si anume: prin parti de integrat m-am referit la porti. Ideea era ca se defecteaza portile c si d. Deoarece se monteaza pe masina prin modificare tensiunilor am vrut sa simulez o baterie slaba 12.5v>pornire motor 10v, o supraincarcare 12.5v > 15v. Schema functioneaza, se vede in filmuletele de pe site, dar are o tensiune constanta.La partea cu calculatorul am 3Ghz si 2.5GRam si nu cred ca ar fi de la el.

Link to comment
Share on other sites

Yenka nu stie cum e cu acumulatorii-cel putin nu in varianta asta.Banuiesc ca ai selectat battery cu optiunea car si internal resistsance.

Link to comment
Share on other sites

Guest radu_cracu

Partea asta cu bateria nu o stiam. :jytuiyu . Am sa incerc si varianta cu "car battery", dar dupa ce mai creste un ram :sparge: , a murit un "modul"si culmea cel de 2 G :bataie si se laudau ca tine o viata> na ca l-am depasit :ras: (cred ca inca are garantie :da ).Am sa revin dupa ce rezolv problema.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines