Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema la pornirea calculatorului


cosmos

Recommended Posts

Salut! Nu stiu daca am postat unde trebuie (rog moderatorul sa -l schimbe daca e cazul),am o problema cu pc-ul si anume:

la pornirea calculatorului apare o fereastra dupa care pc-ul se blocheaza. In acea fereastra apare o imagine cu un cap de mort si doua sabii si un mesaj ca am calculatorul inchis pentruca am incercat sa caut ceva pentru hacks, mai apare in partea de sus

System Down......

MASTER KILLER V2.0

LOCKED

UNILOCKING ONLY ON

http://www.master-software.ro

La cateva intrebari adresate insistent copilului pe unde a umblat si cea a descarcat de pe net am aflat ca tot ce a descarcat de pe net cica ar fi fost un program de spart parole pentru yahoo.

Pe calculator a blocat numai contul principal de administrator care se face odata cu instalarea W...... Xp celalat nu.

Ce pot sa mai fac inafara de a reinstala W...XP, pentruca am incercat sa-i fac un bakup de pe celalalt cont de user si nu vrea nici asa. Atept sugestii. Mii de multumiri.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...
Guest Master86

LoL.. nu trebuia format pc-ul.. L-ai formatat degeaba.. :))

Trebuia doar să descarci soft-ul de aici: http://www.master-software.ro/eliminare ... in_pc.html şi să aştepţi câteva secunde pentru a fii eliminate toate înregistrarile din regedit. Programul nu continea viruşi gen spyware sau alte drăcovenii.. :d Ce să vă fac eu dacă descărcaţi şi căutaţi toate drăcoveniile pe Internet... ;) Stimă şi respect for all!

Link to comment
Share on other sites

Guest vodoo_k

pentru viitor ...incercati sa cititi si http://support.microsoft.com/kb/309340/ro

sau puteti apela la softuri care restaureaza automat sistemul de operare .. gen Ghost sau alte programe... sau instalati un soft pentru contorizarea activitatii pe tastatura , in cazul in care deblocarea este efectuata puteti vedea link-le accesate.

Metode si softuri sunt . Trebuie doar sa va pregatiti din timp. Sa cauti pe net diferite softuri care iti atrag atentia nu este un lucru rau.. inseamna ca vrei sa inveti. Trebuie sa fiti doar pregatit in cazul in care apar probleme..

Multa sanatate !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines