Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema echosmart 791


Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

va multumesc, doar ca nu se potriveste cu ce am eu. de la mufa nulmodem vin firele pe placa mare iar acolo sunt mai multe tranzistoare smd si tot de acolo merge si intr-un c.i. IL358D (acesta trebuie inlocuit dupa spusele unui meserias in parabolice).daca totusi o gasiti mie a-mi este de folos.

Link to comment

nu trebuie inlocuit nici un ci. doar 2 tranzistori cu rol de buffer se ard si se pot inlocui. daca nu va descurcati apelati la tehnic b timisoara, ei fac service la astfel de receptoare. sau la importatorul echolite (echosmart) din miercurea ciuc, david & kovacs (dksat.ro). eu am 790 si aceeasi problema am avut-o cu el, s-a rezolvat la timisoara la tehnic b si a costat doar 10 lei. sau pe satweb.org, site-ul dezvoltatorilor de soft de la echolite, acolo mi se pare ca am vazut schemele la mai multe modele de echolite insa nu sunt sigur daca e si 791 printre ele.

Link to comment

va multumesc pt. informatii doar ca azi am dus la un atelier sa inlocuiesc acel minuscul c.i. si sper ca in curand o sa vad care e situatia. tranzistorii asa la rece pe placa i-am masurat dar nici unul nu era sarma.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines