Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu pc-ul...

Guest janesu_1

Recommended Posts

Guest janesu_1

de vreo 2 zile calc. tot imi spune ca nu am memorie suficienta in partitia "c". am mutat pe alte partitii fisiere de 2 ori pana am ramas cu 2-3 giga liberi in "c", dar in 2-3 ore de cand am facut acest lucru imi spune la fel ca nu mai am memorie free. ceva imi mananca memoria si nu stiu ce .va rog ajutor. multumesc anticipat.

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• miron1947

2

• ghimpe--

1

• indy666

1

• djx700

1

Top Posters In This Topic

Guest nicolescu

Eu am patit chestia asta de la un virus.Faceam curat pe hdd dar in urmatoarele minute se umplea la loc.Vezi daca ai vreun fisier sau folder care apare de multe ori pe c:.ala se multiplica de n ori pana umple hdd.u..Sau daca ai linux si windows mai poti pati asa.Incearca un antivirus ,daca nici atunci inchide procesele care par suspecte si scoate-le de la startup.

Guest janesu_1

am incercat pana acum cu nod 32, mi-a gasit 1, si cu avira care in mod surprinzator mi-a gasit 6, dar problema persista.aseara spr ex mi-a aratat si spatiul liber real (cred eu - 2.3 gb), dar doar pt o secunda dupa care a scazut brusc la 400 mb, si a tot scazut pana ajuns la 0 kb free memory. o sa incerc si cu alti antivirusi mai de doamne ajuta.

Identificati ce folder se umple si cu ce fel de fisiere.De exemplu am gasit odata pe un PC un fisier de tip .log al unei aplicatii care se umplea incredibil de repede si se ocupa tot spatiu liber de pe hardisk...

Pentru desinfectare am folosit Kasperky de aici:http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/12/11/13-antivirus-rescue-cds-software-compared-in-search-for-the-best-rescue-disk/ , acum folosesc VBA Rescue v3.12 .Ai link de download ,sunt free,dupa download se arde un CD ISO butabil.Downloadul si arderea CD iso de boot trebuie sa le faci pe un PS neinfectat ,se recomanda viteza optima 8x(8h).Mai poti scana cu acest program de la Kasperky care este tot free si-l poti downloada de aici.