Guest janesu_1 Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 de vreo 2 zile calc. tot imi spune ca nu am memorie suficienta in partitia "c". am mutat pe alte partitii fisiere de 2 ori pana am ramas cu 2-3 giga liberi in "c", dar in 2-3 ore de cand am facut acest lucru imi spune la fel ca nu mai am memorie free. ceva imi mananca memoria si nu stiu ce .va rog ajutor. multumesc anticipat. Link to comment
Guest janesu_1 Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 n-are nimeni nicio idee...... Link to comment
miron1947 Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Scanati cu un antivirus online(ex. bitdefender). Link to comment
Guest nicolescu Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Eu am patit chestia asta de la un virus.Faceam curat pe hdd dar in urmatoarele minute se umplea la loc.Vezi daca ai vreun fisier sau folder care apare de multe ori pe c:.ala se multiplica de n ori pana umple hdd.u..Sau daca ai linux si windows mai poti pati asa.Incearca un antivirus ,daca nici atunci inchide procesele care par suspecte si scoate-le de la startup. Link to comment
indy666 Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Descarca un antivirus, de preferat kaspersky, activeaza trial, apoi fai update dupa care dai un full scan.Am avut aceasi problema cu un virus care imi multiplica pozele. Link to comment
djx700 Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 la fel patem si eu cu vindows vista, dar cateodata crestea, scadea memoria...am schimbat windul si e ok Link to comment
Guest janesu_1 Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 am incercat pana acum cu nod 32, mi-a gasit 1, si cu avira care in mod surprinzator mi-a gasit 6, dar problema persista.aseara spr ex mi-a aratat si spatiul liber real (cred eu - 2.3 gb), dar doar pt o secunda dupa care a scazut brusc la 400 mb, si a tot scazut pana ajuns la 0 kb free memory. o sa incerc si cu alti antivirusi mai de doamne ajuta. Link to comment
miron1947 Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Incercati si o scanare online la bitdefender sau la F secure.Mai puteti incerca cu Malwarebytes, este free. http://www.google.ro/url?sa=t&source=we ... 3w&cad=rja Link to comment
ghimpe-- Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Identificati ce folder se umple si cu ce fel de fisiere.De exemplu am gasit odata pe un PC un fisier de tip .log al unei aplicatii care se umplea incredibil de repede si se ocupa tot spatiu liber de pe hardisk... Link to comment
vio2007 Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Pentru desinfectare am folosit Kasperky de aici:http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/12/11/13-antivirus-rescue-cds-software-compared-in-search-for-the-best-rescue-disk/ , acum folosesc VBA Rescue v3.12 .Ai link de download ,sunt free,dupa download se arde un CD ISO butabil.Downloadul si arderea CD iso de boot trebuie sa le faci pe un PS neinfectat ,se recomanda viteza optima 8x(8h).Mai poti scana cu acest program de la Kasperky care este tot free si-l poti downloada de aici. Link to comment
Recommended Posts