Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptop asus f5n variatii de frecventa a procesorului

Guest adrian72

Recommended Posts

Guest adrian72

Buna ziua,am un laptop asus f5n si am probleme cu variatii de frecventa la procesorprocesorul este AMD turion 64 mobile MK-36 de 2 GBproblema lui este ca lucreaza la ce frecventa vrea el.....adica uneori la 637mhz, uneori la 739mhz, uneori la 1,59 ghz si cel mai rar la 1,99ghz ( cum cred ca ar fi normal)mentionez ca aceste variatii de frecventa nu au nici o legatura cu faptul ca ruleaza sau nu vreun program in momentul respectivdaca ma poate ajuta cineva cu un sfat.....multumesc

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Th3_uN1Qu3

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Exista o multime de procese care ruleaza indiferent daca lucrezi tu cu calculatorul sau nu.Asa si trebuie, cu ce te deranjeaza?Daca vrei sa vezi cine ocupa procesorul deschide un task manager.

Variatiile alea sunt facute de Cool 'n' Quiet si e normal sa faca asa, in momentul in care procesorul este in sarcina frecventa lui creste automat, atunci cand sta degeaba scade ca sa nu consume baterie aiurea si sa nu se incalzeasca. Recomand sa il lasi in pace, asta daca nu vrei sa'ti transformi laptopul in fier de calcat. :limb: