Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme monitor lcd

Guest yryss

Recommended Posts

Buna,sunt nou pe forum dar va urmaresc ori de cate ori am nevoie , acum am o problema cu un monitor lcd-GNR TS 702 17''- se manifesta astfel-la deschidere se aude un bzzzzzz circa 2 sec. pe urma dispare imaginea-am desfacut monitorul 'bucati' si in partea de sus 1 lampa din cele 2 era sparta , avetzi idee daca ar putea sa mearga si asha cu ceva artificii aduse sau nu se poate pacali invertorul si daca se poate ce ar trebui sa fac. Multumesc

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bobo

3

Top Posters In This Topic

ok.intelesesem ca are doar 2 lampi ceea ce mi se pare ciudat.cele de 15inch au 2 lampi iar cele de 17inch au 4 lampi.cu ce contoler este invertorul ?cu ce este echipata sursa?.denumirea completa a placii sursa+invertor pt a gasi o schema.

Uraaa, am reusit aseara sa il fac :101 , am primit lampile prin curierat- ma asteptam sa fie bucati dar erau cat se poate de intregi - am schimbat ambele lampi si acum functioneaza ca nou :da , este primul monitor facut de mine,am mai reparat TV,Radio, si alte alea .multumesc pentru solutii de rezolvare a problemei.

Guest freeborn

Buna ziua, am gasit forumul cautand dupa informaitii depsre un monitor laptop. Poata sa-mi spuna cineva daca jumatatea unui monitor laptop se vede OK, si cealalta jumatate e asa mai intunecata . oare invertorul e problema sau lampile ? Multumesc , cu stima . E un laptop Fujitsu Siemens Amilo si ceva :) Oare cate lampi sant in LCD ul respectiv.