Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme monitor lcd


Guest yryss

Recommended Posts

Buna,sunt nou pe forum dar va urmaresc ori de cate ori am nevoie , acum am o problema cu un monitor lcd-GNR TS 702 17''- se manifesta astfel-la deschidere se aude un bzzzzzz circa 2 sec. pe urma dispare imaginea-am desfacut monitorul 'bucati' si in partea de sus 1 lampa din cele 2 era sparta , avetzi idee daca ar putea sa mearga si asha cu ceva artificii aduse sau nu se poate pacali invertorul si daca se poate ce ar trebui sa fac. Multumesc

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

ok.intelesesem ca are doar 2 lampi ceea ce mi se pare ciudat.cele de 15inch au 2 lampi iar cele de 17inch au 4 lampi.cu ce contoler este invertorul ?cu ce este echipata sursa?.denumirea completa a placii sursa+invertor pt a gasi o schema.

Link to comment
Share on other sites

Uraaa, am reusit aseara sa il fac :101 , am primit lampile prin curierat- ma asteptam sa fie bucati dar erau cat se poate de intregi - am schimbat ambele lampi si acum functioneaza ca nou :da , este primul monitor facut de mine,am mai reparat TV,Radio, si alte alea .multumesc pentru solutii de rezolvare a problemei.

Link to comment
Share on other sites

Guest freeborn

Buna ziua, am gasit forumul cautand dupa informaitii depsre un monitor laptop. Poata sa-mi spuna cineva daca jumatatea unui monitor laptop se vede OK, si cealalta jumatate e asa mai intunecata . oare invertorul e problema sau lampile ? Multumesc , cu stima . E un laptop Fujitsu Siemens Amilo si ceva :) Oare cate lampi sant in LCD ul respectiv.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines