Guest electrofriciu Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Am un TV Bronx si-i bazaie difuzoarele cand dau volumul mai tare. Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce sa fac? Link to comment
radu ionel Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 biziie difuzoarele cum, explica-te; vibreaza suparator la volum mai mare ca si cum ar avea membranele sparte (gijiit)sau se aude permanent purtatoarea de 50Hz chiar si cu volumul mai mic (pina la zero)...cum??? Link to comment
Nonny149 Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Probabil vibreaza carcasa de plastic a tv-ului. Poate incerca sa prinda difuzoarele pe niste pufere.Sau schimbate daca sunt descentrate . Link to comment
PETRE66 Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 mai degraba vibrati de carcasa . Se desfac cele patu suruburi si se adauga o rama ,(contur dif )confectionata dintr-o camera de masina sau bicicleta . Personal ,am folosit straifuri de cauciuc de 1-2 mm ,cu rezultate f.bune .Succes ! Link to comment
Guest electrofriciu Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 vibreaza suparator doar la volum mare dar nu cred ca sunt desprinse de carcasa. Link to comment
Gicuta 46 Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Faceti proba cu difuzoarele scoase pe masa de lucru si veti gasi singur solutia ! Link to comment
suciuclaudiu Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 schimba-le cu altele de calitate mai buna !alea originale sunt niste bombe chinezesti!succes Link to comment
Guest electrofriciu Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Multumesc ptr sfaturi, consider inchis subiectul. Link to comment
Recommended Posts