Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv beko sasiu E4


Recommended Posts

buna seara! am un tv beko sasiu E4 procesor TDA9345 ps/n3/1913 la care imaginea este foarte neclara parca n-ar avea suficient contrast,am schimbat memoria, procesorul,am verificat tubul, am verificat traseul de la pinul 8 al trafo linii;pe iesirile de la RGB am 4 volti iar catozii sunt la 89 volti;mentionez ca se observa pe ecran daca modific luminozitatea si contrastul (mai putin) astept pareriiva multumesc anticipat!

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

niciodata eu nu iau de bun ce spune clientul,faceam asta mai demult si am muncit din aceasta cauza poate saptamani degeaba!

:ras: sunt satul de povestile clientilor.am muncit mult la unele defecte banale pt ca i-am crezut.acum doua saptamini m-a sunat un unchi ca are un philips mare la tara care nu mai functioneaza din nu stiu ce motiv.i-am zis sa-l aduca acasa sa vad ce pot sa-i fac.ulterior s-a dovedit a fi un telefunken cu tub de 68 cm care functiona dar nu memora canalele si care avea reglajele de geometrie varza(probabil de la transport).acum tv-ul functioneaza perfect.colac peste pupaza am aflat de la verisoara mea ca acest tv a stat mai bine de un an pe terasa casei in ploaie si frig inainte sa ajunga pe mina mea.saptamina trecuta un vecin a venit la mine cu un mixer de bucatarie din care zicea ca a iesit fum.am refuzat initial interventia (crezind ca s-a ars rotorul si ca nu merita sa-mi pierd timpul cu un mixer de 30 ron)dar la insistentele lui am acceptat sa arunc o privire in el.s-a dovedit a fi rupt firul de la comutatorul de viteze.i-am luat manopera 10 lei ca sa se invete minte pe viitor.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines