Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ORE CAT ESTE PUTEREA REALA??


Recommended Posts

Am un amplificator audio profesional care se alimenteaza la +/-104Vcc cu 6 perechi de fuinali 2SC5200 si 2SA1943 am masurat tensiunea la iesire cu un amapar de curent alternativ si imi indica 30V ,oare sa fie defect??pe ambele canale imi indica aceeasi tensiune ,am 2 boxe de 700W Suprem215 si se aude foarte tare si clar ,dar tensiunea aceea nu e cam mica pentru cei 400W la 8 Ohmi cat scrie producatorul ca scoate?s au este compensate in curent puterea datorita nr mare de finali!? P=U*I.

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

da ai dreptate pe muzica am masurat tensiunea fara difuzor conectat,am un aparat digital si merge bine e si ceva de firma nu cred ca ma pacalit:),dar chestia asta cu finalii pusi in paralel nu creste tensiunea la iesire doar curentul pe care il debiteaza in dufuzor amplficatorul??si astfel formula P=U*I DEVINE VALABILA si la sunet???

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines