Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia N5130 express music cod menu limba romana


Recommended Posts

  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ai de grija caci 5130 este de doua tipuri: RM 496 5130C si Rm495 5130 expes music,daca modelul tau este RM 495 atunci poti sa folosesti product cod 0583448 si o sa ai romana dar daca este RM 496 nu pot sa te ajut cu product cod din cauza ca a fost construit pentru america si cel putin eu nu gasesc limba romana.

Link to comment
  • 5 months later...
Guest alexfrance

Buna ziua - am incercat si eu scrierea - si "am reusit" cu NSS doar ca, intrand pe Nokia Software Updater, imi "spune" ca versiunea e ok si ... tai, tai .... nici o alta sansa de a continua ;

Va rog sa imi spuneti - ce trebuie sa fac "pas cu pas, ca la aia mici ..." ?

Aparatul meu ... vine de la Nokia Asia ... si sunt convins ca intelegeti de ce doresc sa introduc meniul in limba romana ...!

 

Puteti trimite mesaj - raspuns si pe [email protected]

 

Multumesc !

Link to comment

ce iti spune mai exact NSU?Nu iti gaseste dupa acel product code pe care l-ai schimbat cu nss? Daca ai deja ultima versiune disponibila trebuie sa dai reinstalare . Bifezi casuta aia ca esti de acord si se va activa butonul de reinstalare. Daca nu ori ai o versiune mai mare si va trebui sa mai astepti sau sa faci downgrade(riscant, nerecomandat daca nu ai scule)

Link to comment
Guest alexfrance

Buna ziua ! NSU spune ca : " ... aveti ultima versiune si trebuie sa verificati periodic daca apar alte versiuni noi ... sau operatorul dvs. nu permite..." ;Operatorul nu are nici o treaba cu telefonul meu, pentru ca nu a fost blocat niciodata, nu l-am cumparat de la el, nu are date tehnice oficiale - poate ca-i transmite terminalul meu ceva informatii pe baza SIM-ului dar, fizic, operatorul nu "a atins" acest telefon.Acelasi mesaj si de pe NPCSuite - aplicatie de software, integrata, care face acelasi lucru ca NSU independent de NPCSuite ;In versiunea de NSU (ultima, zic ei) pentru N 5130 XM, nu am nici o posibilitate, optiune, de a bifa o "casuta" pentru "Accept" si "Reinstalare" ;Ori e, cum va zic eu, si aplicatia nu are aceasta optiune, ori trebuie sa-mi schimb ochelarii ! Mai mult ca sigur, nu are, pentru ca, am pornit de trei ori NSU si o data NPCSuite (aplicatia de software integrata) si am urmarit special meniul, sa gasesc aceasta optiune, cu verificare atenta, dupa raspunsul primit pe forum - pentru care, oricum, multumesc !E un punct de plecare, doar ca, nu pot face nimic ! Daca mai sunt informatii - va rog, sa comunicati !Multumesc pentru raspuns !

Link to comment

ce versiune de soft ai acum in tel si ce porductcode ai scris cu nemesis(NSS)? eu cred ca ai facut altceva, ai facut mai intai update la ultima versiune pt productcode-ul de asia ,apoi te-ai trezit sa bagi lb romana si ai schimbat prodcod cu nss si iar update. daca tii neaparat sa bagi lb romana va trebui sa faci downgrade la o versiune anterioara. iti trebuie o interfata ca sa faci asta in siguranta si cunostinte in domeniu.

Link to comment
Guest alexfrance

buna mosule,"ultima" versiune e 07.97, 13-09-2010 ; iar product code pentru l.romana : 0583448, e cel publicat pe forum ;altceva, n-am !iar despre "downgrade" ... nici nu ma gandesc pentru moment : nu stiu ce "scule" necesita !si mai e ceva : m-a costat destul de scump ca sa-mi permit sa fac experiente cu el ... daca ma poate ajuta careva cu ceea ce a facut si i-a reusit, ok ! pot incerca, cu riscul de a "esua" pentru ca, se poate intampla, terminalele sa nu raspunda la fel, pentru fiecare operatiune in parte ! asta se intampla la nivel de amator si uneori si la "profi" ;diferenta e ca, cei profi, au experienta, softuri si "aparatura necesara - vezi un atelier service N" si au posibilitatea de a "repara" sau reface relativ repede si fara costuri, o eroare ! eu nu sunt de profesie "tehnician de service" in aparatura de telecomunicatii asa ca, tot ce fac, e la nivel de amator !

Link to comment
  • 3 weeks later...

Poate am intales eu gresit ..dar este din america ?Daca este in primul rand acel telefon trebuie convertit ..Lb romana poti sa ti-l fac numai la un service ..Pt ca e nevoie de o interfata Cyclone ..Turbo Flasher..Nu iti recomand sa experimentezi pe el pt ca odata ce omori zona de securitate treaba e nasola rau.

Link to comment
Guest alexfrance

Da si nu ! Nu stiu cum sa il definesc : eu stau in Canada iar telefonul l-am cumparat de la o firma americana cu sediul in Hong-Kong ... e ciudata miscarea, dar, ei incearca sa evite ceva taxe si chestii de fiscalitate ... nu ma bag, nu ma pricep !Aparatul e achizitionat de la Nokia Asia si pus in vanzare de astia ... Cam asta e istoricul lui !Aici, il folosesc cu un operator de telefonie canadian si functioneaza perfect ... doar ca ... are si un limbaj personalizat pentru zona asiatica si d'aia incercam eu sa schimb ceva : prefer romana sau franceza in principal si apoi engleza ; dar asta e momentan - cand voi gasi o posibilitate, o sa incerc ceva schimbari !Multumesc !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines