Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

Salut,am si eu o problema cu un tv beko sasiu 10.3 la care am schimbat traful de linii si acum imi apare o dunga de 1cm orizontala in partea de sus,am incercat sa o remdiez din reglajele de dimensine,si nici un rezultat dunga aceea nu se micsoreaza.Stie cineva vre o solutie pentru a indeparta aceasta dunga de 1 cm ??

Link to comment
  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Gicuta 46 facea referire la rezistenta paralela cu deflexia R736=220R(ohmi). Cred ca problema poate fi de la trafo linii daca, inainte de defectarea trafului TV-ul functiona corect iar d-voastra l-ati inlocuit cu FBT(traf China). Recomand echivalentul celor de la HR Diemen.

Link to comment

Inainte de defectarea traflui tv mergea perfect ,dupa ce am schimbat traful HR7578 CU FBT40040 IN PARTEA DE SUS A ECRANULUI APARE O DUNGA NEAGRA DE 1 CM,IN REST IMAGINEA ESTE OK DOAR CA DUNGA ACEEA EXITA ACOLO!!CUM SE POATE ELIMINA??

mai concret cum au spus si colegii, prin inlocuirea chinezariei [trf linie] :da
Link to comment

faceti o poza cu ecranul tv-ului (in care sa se vada bine acea dunga...) si atasati-o aici ...poate va ajutam in vreun fel...am spus mai sus sa verificati modulul de teletext dar nu ati spus nimic ...poate nu aveti acel modul sau nu stiti ce este acel modul si unde se afla...

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines