Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut acumulator Li-Po tip punga :)


Guest icebox

Recommended Posts

Salutari,Am probleme cu o rama foto digitala Philips. Este foarte buna ca si display dar destul de slabuta in rest. Totusi datorita calitatii imaginilor doresc sa o mai folosesc. Pe langa softul philips de 2 bani ma lupt cu o noua problema:foarte des rama se stinge/reseteaza si revine cu ora la 12. Problema este ca tot default in setari este sa fie Off pe perioada noptii (intre 23-09) Lucru foarte inteligent de altfel :) Astfel ca dupa ce se reseteaza ramane stinsa 9 ore) In timp ce este stinsa suspectez ca se mai reseteaza, astfel ca ea este mai mult stinsa decat aprinsa. Nu am avut astfel de probleme in primii ani de functionare de unde deduc ca este extrem de dependenta de acumulatorul intern care nu mai tine curent de loc. L-am dat afara si problema s-a mai ameliorat totusi nu complet. Aceasta este si intrebarea de fapt, aveti idee unde gasesc un astfel de acumulator? Are doar doua fire si pare a fi chiar numai o punga - este relativ moale. Pot folosi un li-po de telefon mobil tot de 150 si sa ignor al treilea contact?Multumesc.

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

ok, deci asi putea folosi unul de telefon mobil de acelasi voltaj adica 3.7v si amperaj asemanator adica 1500. Si acum urmatoarea intrebare, ce credeti ca e mai bine - sa leg direct acumulatorul de mobil si sa ignor al treilea contact sau sa desfac acumulatorul nou si sa folosesc electronica din acumulatorul vechi?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines