Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD GRUNKEL


Recommended Posts

Sasiu 17MB11-1.Sursa functioneaza.Am 24v,12v,3,3v etc.Tv comuta din st-by ledul se face din rosu verde,dupa 7-8 secunde apare pt.1s lumina pe display si apoi dispare.Memo 24c32wse alim cu 3,3v si daca pornesc tv fara memo se comporta aproape la fel cu deosebirea ca pe display apar purici si un inscris in centrul ecranului...Are cineva un soft de memorie?.

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ia vezi, nu sunt cumva cei 2 condensatori de 15-18-22nf/630v de pe placa de alimentare? Cel mai probabil e unul intrerupt sau cu capacitate foarte mica si cand sursa intra in consum( se aprind lampile ), mor tensiunile de alimentare. E un defect tipic ca manifestare, pentru aceste televizoare,mai ales daca condensatorii sunt din acea albastri (philips) :da , dar nu e obligatoriu sa se intample numai la acest tip de condensatori. E un defect usor de rezolvat. Succes! :dans:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines