Maricel Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Va salut! Am o problema cu acest tv daewoo sasiu CP375 S, cu procesor SDA 5255 A035, JUNGLA TDA8374A, tv-ul a fost adus cu defectul: posturile care au fost memorate se vad pentru o secunda dupa care ,,fuge de pe post,, am verificat tensiunile care sunt ok, am schimbat condesatorii de pe tensiunile de 5v, 8v, 123v, 12v, am rescris memoria(una noua) am incercat memorarea posturilor pe manual si pe autosearch gaseste posturile dar nu le memoreraza iar dupa aceasta operatiune imi arata numai programul 1 fara sa fie memorat vreun post, va rog sa ma sfatuiti ce verificari sa-i mai fac, pe cautare manuala gasesc postul care functioneaza perfect fara sa mai ,,fuga,, dupa ce-i dau memorare si ies din meniu nu ramane memorat, iar pe autosearch se opreste foarte putin pe post iar după terminare intra in meniul EDIT, nu revine la primul post memorat. Va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 ati rescris o memorie noua cu un alt dump?eu cred ca tot memoria e vinovata,am avut si eu probleme cu memoria la acest sasiu.viewtopic.php?f=17&t=46755 Link to comment Share on other sites More sharing options...
susanu_pisu Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Nu ma pronunt, dar verifica daca are vreo bara de 33V...nu stiu daca aceste tv uri au asa ceva....daca are verifica bine aceasta bara...de obicei se face din B+....nu am gasit schema, dar verifica, nu te costa nimik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maricel Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Va multumesc pentru sprijinul acordat, am reusit de la memorie era, cu acest dump a functionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.