Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv daewoo 20A5T

Maricel

Recommended Posts

Va salut! Am o problema cu acest tv daewoo sasiu CP375 S, cu procesor SDA 5255 A035, JUNGLA TDA8374A, tv-ul a fost adus cu defectul: posturile care au fost memorate se vad pentru o secunda dupa care ,,fuge de pe post,, am verificat tensiunile care sunt ok, am schimbat condesatorii de pe tensiunile de 5v, 8v, 123v, 12v, am rescris memoria(una noua) am incercat memorarea posturilor pe manual si pe autosearch gaseste posturile dar nu le memoreraza iar dupa aceasta operatiune imi arata numai programul 1 fara sa fie memorat vreun post, va rog sa ma sfatuiti ce verificari sa-i mai fac, pe cautare manuala gasesc postul care functioneaza perfect fara sa mai ,,fuga,, dupa ce-i dau memorare si ies din meniu nu ramane memorat, iar pe autosearch se opreste foarte putin pe post iar după terminare intra in meniul EDIT, nu revine la primul post memorat. Va multumesc!

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines