Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

egalizator-incepataor


Guest darkydog

Recommended Posts

Guest darkydog

Buna sunt Alex,Sunt incepator in ale electronici.Ma uitam pe la mine printre vechituri si am gasit un radio Levis cel cu doua boxe detasabile cu leduri care aveau un fel de joc de lumini, in fine.M-am uitat pe circuit si am gasit un integrat KA2224,am cautat un datasheet si am gasit urmatorul pehttp://www.datasheetcatalog.org/datas ... Xvvrrs.pdf. Am postat aici de oarece sunt incepator si daca ati putea sa imi dati o scheam dupa care as putea sa construiesc egalizatorul. sau niste sfaturi.

VA multumesc,si va rog nu fiti rautaciosi(sunt incepator)

Cu stima si respect Alex :cry:

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Din păcate, ce nu ai înţeles e că nu rezultă un egalizator clasic cu cîteva benzi de reglaj, ci un montaj de casetofon, cu înregistrare-redare. Aşa se mai cheamă în engleză unele montaje, fie ptr doză magnetică, fie ptr cap de casetofon/magnetofon: circuite de egalizare, sau de corecţie ptr diferite curbe: RIAA, NAB... etc.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines