Guest mrwwwhite Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Salutare,N am stiut unde sa pun problema si am scris aici.Am legat in serie cu mufa Mini USB a GPSului o alta mufa mini USB (cu fir) doar cu firele de alimentare (pin 1 si 4 red +5v si black ground) in ideea de a o folosi pt alimentare ( si pt ca doresc o alta pozitie a mufei). Problema este ca atunci cand o folosesc, GPSul trece in modul de conectare la PC adica nu se poate folosi.Are cineva vreo idee?MSIonut Link to comment
MihaiGSM Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Alimentatorul este cel original? Link to comment
Guest mrwwwhite Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Orice alimentator folosesc cand e conectat la mufa originala incarca fara probleme, dar cand e conectat la mufa "in serie" intra in modul de conectare la PC. Ionut Link to comment
Mihai85 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 cel mai bine verifici cu aparatul de masura. poate nu ai legat firele care trebuie chiar daca sunt colorate cu rosu si negru. masoara si pe alimentator ca sa poti face comparatia sau cumpara un prelungitor mini usb . Link to comment
marinescug Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Orice alimentator folosesc cand e conectat la mufa originala incarca fara probleme, dar cand e conectat la mufa "in serie" intra in modul de conectare la PC. IonutPune matale mana pe 2 ace subtiri si pe un aparat de masura. Masoara intre pinii 4 si 5 ai cablului "original". Nu degeaba se insite in unele manuale sa utilizezi doar cablul original. Acolo e una bucata rezistor. In functie de valoarea lui, surprize au ba. Link to comment
Recommended Posts