Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

De ce piuie calculatorul ?


RobyToby

Recommended Posts

Am instalat acum o luna sistemul de operare si de cate ori intru pe contul de user, la cateva secunde se aude un piuit ca semnalul de eroare de la placa video. Are un piuit scurt si de 5 ori dar de fiecare data diferit cu interval mai scurt sau lung , difera nu este mereu la fel .Problema asta o am numai pe contul de user , cand intru pe contul de administrator nu are nimic, ma refer la piuitDaca poate sa ma ajute cineva cu o idee ar fi super, ca a inceput sa ma dispere acel piuit si doar nu o sa instalez sistemul de operare doar pentru asta .

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Cand pornesti un calculator face bip o data , la mine face cand porneste si cand intru in contul de user ,face acel bip de 5 ori dar de ce nu face si pe contul de admnistrator.Bip-ul se aude in acel mic "difuzor"ca nu stiu cum ii zice in care se aude semnalul de eroare si care se afla sub hard .Daca ii scot un fir de pe placa de baza nu mai face nimic adica acel sunet nu se mai aude .Dar nu pot sa scot pentru ca daca apare un defect hard nu se mai aude semnalul de eroare .Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun .

Link to comment
Share on other sites

Fa comparatia intre ce programe ai active pe contul de user si cel de administrator (programul sau optiunea este activa numai pentru user). Unul din ele face asta. Spre exemplu, Yahoo Messenger, Avira si WinAce sunt 3 programe care folosesc acel buzzer. Daca face numai pe contul de user, cel mai probabil nu este eroare hardware. Nu strica sa verifici ce programe pornesc in start-up (sau cu msconfig sau la servicii). Dezactiveaza unul cate unul din start-up si vezi la care nu mai piuie. Mai recomand o scanare de virusi / troieni daca nu ai un antivirus. Ultimul lucru la care ma gandesc este sa verifici in setarile placii de sunet daca gasesti o optiune de genul "PC Speaker" care sa-ti permita activarea optiunii "mute".

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines