djdansmart Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Este televizorul propriu,are urmatoarea problema: Functioneaza corect cateva secunde..dupa care apare cursa inversa pe fundal verde si in urmatoarele 2 sec se inchide (intra in protectie sursa)! Chestia asta o face de vreo luna de zile..dar in ultimul timp tot mai des..iar azi a cedat cam de tot..!Mentionez ca acum cativa ani (5-6) a mai avut o problema..imi zimta scrisul si imaginea..dupa care aparea la fel cursa inversa dar pe fundal albastru si se inchidea..am rezolvat atunci prin inlocuire trafo linii! Sa fie tot trafo linii sau e posibil sa fie tubul cu probleme?Astept ceva pareri..sugestii! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suciuclaudiu Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 posibil tubul defect...catodul de verde se atinge de filament...alimenteaza filamentul separat...cateva spire pe traf si cred ca ai rezolvat problema.succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.