Guest NZC160 Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Am o mare rugaminte: daca aveti in arhiva schema amplificatorului rusesc KROK RX800 PROFESIONAL , va rog mult sa/mi transmiteti o copie .Am mare nevoie ,desigur sunt dispus sa platesc toate costurile .Are 12 tranzistori complementari pe canal , tranz tip : KT818/KT819Multumesc anticipat ! Link to comment
suat Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 poti sa ceri schema, daca are cineva in sectiunea amplificatoare audio sau coltul depanatorului Link to comment
walldemar Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Am pe undeva schema ... e desenata de mana (baietii de la est nu au vandut st. cu schema).Revin... Link to comment
Guest NZC160 Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Am pe undeva schema ... e desenata de mana (baietii de la est nu au vandut st. cu schema).Revin...Multumesc , pare : .... ,, o luminita la capatul tunelului " ! Link to comment
Guest NZC160 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Am primit schema amplificatorului KROK RX800 PROFESIONAL , schema protectiilor voi incerca s-o scot eu din montaj . Multumesc mult userului WALLDEMAR !.....pentru oricine mai are nevoie schema amp : KROK RX 800 PROFESIONALL Link to comment
Guest NZC160 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Unde e?..scuze... incercare nereusita ... poate ma ajutati si aici , cum postez ?www.tinypic.com Link to comment
remus68 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Aceasta este schema primita pe mail de la NZC160 si desenata de walldemar. Amindoi merita multumiri pentru interesul acordat acestui subiect. 1 Link to comment
nicubibanul Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 imi trimiteti si mie schema krok rx-800 va multumesc Link to comment
remus68 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Aceasta este schema. 1 Link to comment
nicubibanul Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 multumesc foarte mult.daca ma poti ajuta cu echivalente Link to comment
Guest MirceaFodor Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 buna.va rog daca ma poate si pe mine ajuta cineva cu schema pentru amplif krok rx800 nu ma descurc deloc pe site. Nu am gasit schema. au puscat rezistentele care alimenteaza releul de protectie si nu stiu ce valaore au avut. se poate cumva creste puterea la acest amplificator? eu am unu de 2x100 facut de cineva mai demult si nu mi se pare ca ar suna cu mult mai tare ca acela. pt schema email [email protected] anticipat multumesc frumos. Link to comment
Guest MirceaFodor Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 multumesc, eu am probleme pe partea de protectie, au puscat rezistentele care merg sunt inainte de releul de protectie. nu sunt electronist daca este pe schema care am primit-o rog pe cinava sa ma ajute, eu nu am vazut parte de protectie. Link to comment
remus68 Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 schema protectiilor voi incerca s-o scot eu din montajDe aproape un an @NZC160 nu a mai vizitat forumul, deci slabe sanse sa ai si schema de la protectii. Link to comment
Recommended Posts