BUGHIU Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Va salut ,am acest panasonic sasiu z-m3l cu urmatoarele : procesor+jungla incorporata tda9361/n2,tda6107,tda8357j,an7523 si sursa cu tranzistoare ,oscilator sursa 2sk2647.Nu cred ca le-am trecut toate! problema este urmatoarea:aparatul functioneaza bine doar ca la un moment dat dispare sunetul si nu se mai poate regla disparind in acelasi timp si "cursorul"care este afisat pe ecran la regaj de minim sau maxim al volumului.Acest (cursor)liniuta apare cind reglez lumina sau culoarea sau claritatea,inclusiv la cautarea manuala sau automata.Si suplimentar am observat ca dupa o anumita perioada de timp "fuge"dupa post ,daca l-am memorat intr-un loc si comut pe alt program ori nu mai este unde l-am memorat ori a deviat intr-o parte sau alta aparind imaginea neclara.Memoria este SMD S-24C16AFJA,tuner tuwrf4eg-77 8f2.Mentionez ca finalul audio l-am inlocuit,alimentare 3,3v pt procesor exacta.Eu banuiesc chiar procesorul !!!Orice idee este bine venita!! Va multumesc!! Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Va Salut ! incercati ca sa rescrieti damp-ul . Dati un click aici viewtopic.php?f=17&t=65088 si loati damp-uri pt tv-ul acesta Panasonic tx-21jt2p. :scarpinPuteti ca sa-i puneti un damp normal.adica o memorie 24C16,nu trebuie neaparat smd. :101Mult Succes ! Link to comment
BUGHIU Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 Va Salut ! incercati ca sa rescrieti damp-ul . Dati un click aici viewtopic.php?f=17&t=65088 si loati damp-uri pt tv-ul acesta Panasonic tx-21jt2p. :scarpinPuteti ca sa-i puneti un damp normal.adica o memorie 24C16,nu trebuie neaparat smd. :101Mult Succes ! Multumesc mult l-am rezolvat cu o alta memorie ,nu smd,am rescris-o si e ok Link to comment
Recommended Posts