cipi Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Va salut ! , am nevoie , daca poate sa ma ajute cineva cu datele tehnice (sau cartea) pt o statie de tip Midland 77 104 GTL , statia este noua , sigilata si nu imi pot da seama in ce frecv lucreaza , insa in banda de CB nu receptioneaza si nu emite nimic, puterea la iesire masurata este de 4W , nu am un frecventmetru sa pot vizualiza si o frecventa de aceea am nevoie de carte , in prima faza (-poate lucreaza in alte frecv ). nu am gasit pe net mai nimic despre ea , iar daca (teoretic) lucreaza in banda de 27 MHz care ar putea fi defectul ? sau macar in ce bloc? Va multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo9how Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Este o statie ptr cb clasic cu 40 de canale si o sensibilitate de 0.7 microvolti. Aveti in atachament schema statiei: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipi Posted September 5, 2010 Author Share Posted September 5, 2010 Va multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.