Guest raid Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 salut ma puteti ajuta oare ? as vrea sa achizitionez un alt multimetru si sunt nedumerit in ce scrie in link-ul asta ar fi adevarat ca este mai bun ? http://cgi.ebay.com/VC99-3-6-7-Multimet ... 27b25812c3 Link to comment
bogdan546 Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 cred ca este o gluma de aparat la 29$ eventual este bun la banii acestia Aici il testeaza impreuna cu alte aparate http://www.mefeedia.com/watch/31894849 Link to comment
Nonny149 Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Nu cred ca aparatul e functional. La banii aia nici nu are cum sa fie. Chinezii nu fac pomeni. Link to comment
daisarqx Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 si cat costa transportul? Link to comment
bogdan546 Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 este cu tot cu transport la 29$ ,dar cred ca se gasesc si aici aparate bune la 100-150 lei Link to comment
Depanatoru Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Ca ala nu prea ai cum sa gasesti , e clar ca anumite lucruri sunt mult mai ieftine pe ebay cand le iei direct de la producatorul chinez Da' nici nu e mai bun ca Fluke , aia e sigur . Link to comment
Stefan Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 da nici nu stii ce iti vine in colet, asta e sigur. sunt curios cum o sa functioneze comutatorul rotativ dupa 2-3 luni de utilizare. p.s: si-a cam luat-o GS Pro-50 Link to comment
Depanatoru Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Tot din China vin si alea din magazin , daca e sa iei ceva prost, mai bine sa fie ieftin , sau vrei sa imbogatesti tot lantul de intermediari si smecheri ? Link to comment
Stefan Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 doar ca la alea din magazin ai posibilitatea sa le testezi inainte si sa il returnezi. sau vrei sa imbogatesti tot lantul de intermediari si smecheri ?prefer sa cumpar AX-105 cu 125Ron (sau din polonia AX-105 cu 100Ron) si nu imbogatesc pe nimeni + ca nu dau 20 E pe transportul unui aparat de 9 E Link to comment
Depanatoru Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 doar ca la alea din magazin ai posibilitatea sa le testezi inainte si sa il returnezi. sau vrei sa imbogatesti tot lantul de intermediari si smecheri ?prefer sa cumpar asa ceva AX-105 cu 125Ron si nu imbogatesc pe nimeni + ca nu dau 20 E pe transportul unui aparat de 9 E Asta e daca se ia numai o bucata ... ia mai multe si o sa vezi cum nu mai conteaza transportul ... sunt curios cum nu imbogatesti pe nimeni daca cel din poza ta ajunge la 125 lei din 9$ sau probabil si mai putin ... Link to comment
Stefan Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 si ce te face sa crezi ca Ade****a cumpara AX-105 (nu junghiul ala) cu 9$ de pe ebay si nu-l cumpara de la TME cu 79 Ron si ajunge in romania la ~100-117 Ron (TVA + transport + impozite pete impozite) o comparatie chinez ebay - magazin online/offline Romania nu isi are rostul. Link to comment
Guest raid Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 cred ca este o gluma de aparat la 29$ eventual este bun la banii acestia Aici il testeaza impreuna cu alte aparate http://www.mefeedia.com/watch/31894849ms de filmulet si din cate vad din el nu e un aparat de aruncat . si la banii astia nu prea am gasit ceva asemenator asa ca..... l-am comandat .ps. unii vanzatori de pe ebay nu isi pun adevaratul pret al produsului asta ca sa il gasesti pe al lor in cautare dupa low price , si pun transportul mai mare decat produsul . de ex am gasit produse cu pret 0.99 $ si transport 50$ asa se face .momentan nu dispun de banii multi pt asa ceva , eu as vrea fluke . am gasit fluke 15b la 70$ si 19b la 90$ ..asta pe viitor .ms f mult de raspunsuri si mai ales de filmulet . Link to comment
Guest Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Pentru amatori nu recomand Fluke. La Fluke modelele bune sunt foarte scumpe iar cele cu un pret accesibil nu merita banii. Aveam la munca niste Fluke mai ieftine, pentru mers pe teren. Enervante rau. Erau foarte lente, pe continuitate dura cam jumatate de secunda pana incepea sa piuie, nu puteai sa masori LED-uri si altele. Link to comment
misuraelectronic Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 indraznesc si eu sa pun o intrebare...! sper sa nu va suparati prea tare...! ce parere aveti despre ax-588 axiomet...? am studiat cu atentie lista , precizia si capetele domeniilor acoperite si pare super- tentant pentru 144 de ron cu tva inclus...! am gasit o oferta speciala la un magazin si tare mai sint tentat sa-mi iau si eu unul... in special l-as lua pentru inductantmetru...!una peste alta , la prima vedere , mi se pare un produs cu un ridicat raport calitate /pret...! Link to comment
Stefan Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 eu am o parere foarte buna despre AXIOMET, sincer nu am pus mana pe ax-588 dar e slab la condensatoare si nu imi place display-ul, ii dau nota 7 (calitate/pret/functii) Link to comment
Recommended Posts