Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

multimetru digital

Guest raid

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

doar ca la alea din magazin ai posibilitatea sa le testezi inainte si sa il returnezi.

sau vrei sa imbogatesti tot lantul de intermediari si smecheri ?

prefer sa cumpar AX-105 cu 125Ron (sau din polonia AX-105 cu 100Ron) si nu imbogatesc pe nimeni + ca nu dau 20 E pe transportul unui aparat de 9 E :da

doar ca la alea din magazin ai posibilitatea sa le testezi inainte si sa il returnezi.

sau vrei sa imbogatesti tot lantul de intermediari si smecheri ?

prefer sa cumpar asa ceva AX-105 Posted Image cu 125Ron si nu imbogatesc pe nimeni + ca nu dau 20 E pe transportul unui aparat de 9 E :da
Asta e daca se ia numai o bucata ... ia mai multe si o sa vezi cum nu mai conteaza transportul ... sunt curios cum nu imbogatesti pe nimeni daca cel din poza ta ajunge la 125 lei din 9$ sau probabil si mai putin ... :rade:

si ce te face sa crezi ca Ade****a cumpara AX-105 (nu junghiul ala) cu 9$ de pe ebay si nu-l cumpara de la TME cu 79 Ron si ajunge in romania la ~100-117 Ron (TVA + transport + impozite pete impozite)

o comparatie chinez ebay - magazin online/offline Romania nu isi are rostul.

cred ca este o gluma de aparat la 29$ eventual este bun la banii acestia Aici il testeaza impreuna cu alte aparate http://www.mefeedia.com/watch/31894849

ms de filmulet si din cate vad din el nu e un aparat de aruncat . si la banii astia nu prea am gasit ceva asemenator asa ca..... l-am comandat .ps. unii vanzatori de pe ebay nu isi pun adevaratul pret al produsului asta ca sa il gasesti pe al lor in cautare dupa low price , si pun transportul mai mare decat produsul . de ex am gasit produse cu pret 0.99 $ si transport 50$ asa se face .momentan nu dispun de banii multi pt asa ceva , eu as vrea fluke . am gasit fluke 15b la 70$ si 19b la 90$ ..asta pe viitor .ms f mult de raspunsuri si mai ales de filmulet .

Pentru amatori nu recomand Fluke.

La Fluke modelele bune sunt foarte scumpe iar cele cu un pret accesibil nu merita banii. Aveam la munca niste Fluke mai ieftine, pentru mers pe teren. Enervante rau. Erau foarte lente, pe continuitate dura cam jumatate de secunda pana incepea sa piuie, nu puteai sa masori LED-uri si altele.

indraznesc si eu sa pun o intrebare...! sper sa nu va suparati prea tare...! ce parere aveti despre ax-588 axiomet...? am studiat cu atentie lista , precizia si capetele domeniilor acoperite si pare super- tentant pentru 144 de ron cu tva inclus...! am gasit o oferta speciala la un magazin si tare mai sint tentat sa-mi iau si eu unul... :da in special l-as lua pentru inductantmetru...!una peste alta , la prima vedere , mi se pare un produs cu un ridicat raport calitate /pret...!