Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv EUROMAN (PROFEX)

mercenarx

Recommended Posts

salutare !am o problema cu un tv zis EUROMAN cu sasiu de PROFEX (imi pare rau, dar nu pot da mai multe detalii despre sasiu ) si care are urmatoarele componente de baza :jungla : KA2154decodor: M51397 APsursa : pe tranzistori (clasica)pt o mai buna intelegere a sasiului si defectului atasez foto :[attachment=0]Imag0170.jpg[/attachment]a mai intalnit cineva acest defect la acest tip de tv?si daca se poate schema , multumesc anticipatla buna vedere !

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mercenarx

5

• FLORIN IORDACHE

3

• daisarqx

2

• Gicuta 46

1

Top Posters In This Topic

Salut ! dar procesorul TMP 47C434 N nu mai are si o terminatie de exemplu TMP 47C434 N-R214 etc............ :da

se pare ca nu este aceastala mine calea comuna este cu TA7680 AP, silock selector : LA 7710problema banuiesc , ca este in cc , circuitul de ident, dar nu stiu de unde sa-l apucmai cred (dupa cum apare ) ca a fost umblat de un "geniu" in bobinele din cc (defectul fiind tot acolo ,dar in nici un caz problema de reglaj...)

Dupa tipul de integrate, ap. are cel putin 15 ani; cinescop in regula ?demagnetizarea e in regula ? ceva lipituri reci sub blindajul caii com. ? jungla ati schimbat-o ? merge perfect TA7698.

nu este pus pe secam? :sparge:

da, dom"le era pus pe secam...de fapt, i-am schimbat tubul, si din manevrari probabil, s-a comutat pe secam, pe panoul frontal avand un comutator pal-secamasta e ! se mai intampla .. thx daisarqx

nu este pus pe secam? :sparge:

da, dom"le era pus pe secam...de fapt, i-am schimbat tubul, si din manevrari probabil, s-a comutat pe secam, pe panoul frontal avand un comutator pal-secamasta e ! se mai intampla .. thx daisarqx
cu multa placere!