Guest nicugurzun Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Buna ziua, am nevoie de sfaturi si ajutor, dar specific sunt nou pe aici ,nu sunt de meserie.am o problema cu un DVD medion Homecinema MR4718, arata asa http://www.elektronikposten.de/product/180--dvd-homecinema-mr4718.html. pur si simplu nu se deschide, ramine blocat, nu primeste decit unele comenzi de schimbare tv/av/dvd/ in rest mort de-a binelea.nici macar unitatea optica nu se invirte, dislpayul functioneaza partial, imi arata doar modulul in care este. din cind in cind cind are chef....la perioade mari de timp, revine la normal.functioneaza.apoi din senin iarasi moare. l-am dat la reparat , dar cred ca am nimerit un amator,ca dupa o perioada indelungata de stat la el, l-am recuperat in aceeasi stare. rog sa ma ajutati cu ce puteti.sfaturi, manual de reparatii, schema electronica, sau reinstalarea de soft , daca e nevoie.mentionez ca sunt din iasi. stiu , ca teoretic este posibil ca repararea lui sa nu mai renteze, dar sincer as vrea foarte mult sa-l am in stare de functionare. multumesc. Link to comment
PETRE66 Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 la service ati incercat ?? Din cate stiu eu , pana in 25 de roni e o diagnosticare . Link to comment
Recommended Posts