Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta subwoofer

Optiplex

Recommended Posts

Salutare ,sunt nou pe forum, am o incinta de subwoofer 38cm 76cm 60cm . (mas interioare 36. 74. 58) fara dif in ea , gaura data pentru dif e de 22cm , si nu are aerisire (sau cum s-o numi) as vrea sa stiu ce dif ii pot pune si daca aveti vreo recomandare . Ma exprim in calitate de necunoscator oficial , pentru o incinta asa mare 22 cm mi se pare un dif mic ,nu ar fii mai bine sa pun unu cu diametru mai mare ?

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

diametrul nu e o problema , e mai usor sa largesti gaura decat sa o faci mai mica (ce ciudat suna), dar , cati wati poate avea diful pentru o cutie de 15o litri ? sau cati w poate avea minim si tot sa sune bine? sau nu e mai bine sa dau inca o gaura de 22cm si sa am 2 difuri in el ?

la incinta aia bagi lejer 2 de 15`` e mare neni pentru unu de 10 ala depinde de difuzor ce marca si model si ce parametri are pentru un difuzor de 10`` e suficient 30l iar dimensiunile alea ce le-ai dat poti sa te apuci sa faci discoteca si sa pui dif de 15`` sau 18 bafta. :da

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines