Guest manyacusebi Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 am un tv orion pe capac scrie p1415mt..cineva a fost pe la mine si mia intrat in meniul de service,iar acum unele canale imi merg in flashuri alb-negru/color daca mar putea cineva sa reconfigurez din meniu de service la options sa imi spune si mie ce cifre are acolo.ca am incercat si siar reveni .dar nu nimersesc exact tin sa precizez B1-10001000 B2-01111010 B3-10110011 B4-11100101..sper sa ma poata ajuta cineva..va multumesc din suflet..tin sa precizez ca cand il deschid de la butonul de la tv nu de pe telecomanda.se deschide automatsper ca ma poate ajuta cineva..daca are tv pe modelul asta as dori sa imi comunice cifrele de acolose poate face ceva ca sa revina de exp la setarile din fabrica??? Link to comment
nostrom Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Acest bin va poate fi de ajutor.Daca nu stiti ce sa faceti cu el apelati la un depanator Link to comment
Guest manyacusebi Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 si cum pot instala asta..macar sa incerc..daca nu caut depanatorul..multumesc Link to comment
misuraelectronic Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 va trebuie un programator de eproame...! daca nu il aveti , nu puteti instala dump-ul trimis de dl nostrom...! trebuie cautat in menu-ul de cautare sau in menu-ul de service daca aveti pe undeva optiunea ...reset to the factory settings ...! daca o aveti , o bifati si ati scapat in mare parte de belele...! daca nu o aveti , atunci se pot introduce datele corecte numai daca sinteti ajutat de cineva care are salvata pe undeva harta memoriei cu toate optiunile corecte...! Link to comment
Guest manyacusebi Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 pfff..decat sa ma duc la un depanator.am un monitor de 20" daca ii cumpar un tv tunner extern care sa nu depinda de pc as putea sa folosesc monitoru pe post de tv..?? alte submeniuri pentru modelu meu de tv oare nu gasesc Link to comment
Guest manyacusebi Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 nu am gasit optionea reset to factory..doar daca o avea alt submeniu..in rest nimik..cine mai are tv ca al meu sa imi zica si mie cifrele de la optiuni..help pls Link to comment
Recommended Posts